Naravna nega in aromaterapija

Predavanje in delavnica v sklopu Wellness vikenda

Jeseni je bil čas je za oddih – stran od stresa vsakdana, skrbi in slabe volje.  Namen vikend oddiha je bil spočiti duha in telo ter v idiličnem okolju mariborskega hotela Habakuk spoznati najnovejše smernice na področju zdravega življenja.

Revija Bodi zdrava je k sodelovanju pritegnila številne strokovnjake z različnih področij zdravega načina življenja, ki smo skozi predavanja in praktične delavnice vsem udeležencem pomagali razumeti in tudi zaživeti življenje na drugačen, predvsem pa zdrav način.

 

Wellness vikend v hotelu Habakuk

 

Progam Naravnega Kotička se je odvijal kar 2 dni:

Sobota, 26.11.

AROMATERAPIJA ZA ŽENSKE: ZADOVOLJNE, SPROŠČENE IN POLNE ENERGIJE
Vsaka izmed nas se vsak dan srečuje s številnimi vlogami, nalogami in obveznostmi. Pogosto smo superženske, saj hodimo v službo in skrbimo za družino, se športno udejstvujemo in smo zveste razumevajoče prijateljice, hkrati pa še predstavnice kakšnega društva, pobudnice dobrodelnih akcij in mačji boter v zavetišču za brezdomne živali. Ob vsem tem nam pogosto zmanjka časa zase. Resnično samo zase. Ker pa ne moremo skrbeti za vse ostale, če same nismo v polni formi, se bomo tokrat posvetile aromaterapiji za našo dušo in telo.
Pogledale si bomo kako si lahko pomagamo pri stresu, depresiji in nespečnosti. Naučile se bomo dvigniti koncentracijo, izboljšati spomin in se umiriti v trenutkih panike. Z enostavnimi, a izredno učinkovitimi aromaterapevtskimi izdelki bomo pregnale prehlade, slabo voljo in PMS. Ker pa ne znamo biti sebične, bomo poskrbele tudi za dobro voljo naših otrok in pričarale romantično vzdušje za nepozaben romantični večer v dvoje.

 

Nedelja, 27.11.

LEPE NA NARAVEN NAČIN: AROMAKOZMETIKA ZA ZDRAVO IN SIJOČO POLT
Ali stres pušča na tvoji koži vidne posledice? Potem je to prava delavnica zate.
Spoznale bomo naravne sestavine, ki bodo našo kožo negovale, vlažile, jo nahranile in zaščitile. Preučile bomo s čim si lahko pomagamo pri mozoljčkih, občutljivi koži, gubicah, izsušeni koži in drugih pogostih težavah. Naučile se bomo izdelati čudovite pripravke, ki bodo individualno prilagojeni našemu tipu kože in uživale v prestižni negi z ustvarjenimi izdelki!
Na delavnici si boš izdelala personalizirana izdelka, ki ti bosta »pisana na kožo«: lepotilni tonik z antioksidanti in regenerativni oljni serum za nego obraza in dekolteja.

Imaš vprašanje ali komentar? Napiši :)