Pridruži se mi na popotovanju do lepe kože, prejmi e-priročnik "Spoznaj svojo kožo" in zasij v vsej svoji lepoti!
Pridruži se mi

Dobrodošla na blogu Aroma Akademije

02. januar 2017
Pozdravljena :)

 

Morda se poznava že od prej, lahko pa si na blogu pristala tudi mimogrede.

Tisti, ki me poznajo, vedno, da sem zelo osebna, saj drugačna ne znam biti. Zato sem prvi blog posvetila temu, da se spoznava in da ti opišem s kakšnim namenom bom pisala ta blog.

 

Za razliko od bloga v Naravnem Kotičku, kjer najdeš različne splošne in aktualne tematike, bo blog v Aroma Akademiji zastavljen bolj sistematično in je namenjen predvsem strokovnim prispevkom. V osnovi je namenjen študentom in diplomantom Aroma Akademije, vendar sem se odločila znanje deliti tudi z vsemi ostalimi. Prispevki bodo naprednejši, podprti s strokovno literaturo in najnovejšimi študijami. Cilj je poglobljeno razumevanje tematik in ustvarjanje kvalitetnih naravnih izdelkov na vrhunski ravni.

 

Blog bo grajen po nekem logičnem zaporedju, zato da se znanje smiselno nadgrajuje. Sigurno se bodo tematike večkrat ponovile, saj se med seboj prepletajo, vseeno pa bom skrbela za to, da se ne podvajajo, pač pa le nadgrajujejo.

 

Kljub temu, da si želim na tem blogu s prispevki ustvariti bazo znanja za vse vas, bom zelo vesela tvojega mnenja in predloga o dodatnih vsebinah. Vsekakor se oglasi, če te določena tematika zanima, a o njej še nisem pisala.

 

Lepo pozdravljena v čudovit svet profesionalne naravne kozmetike! :)

 

Inka


Košarica

Zapri