Naravna nega obraza (z Malinco)

55.00 

TERMIN: 13.4.2018

LOKACIJA: Ljubljana, Brnčičeva 21. Kako do nas?

PREDAVA: Inka P. Gerkšič

 

Če želiš svoj obraz negovati s popolnoma naravnimi izdelki, ki so hkrati individualno prilagojeni tebi in tvoji koži, bo delavnica naravne nege obraza prava stvar zate.

Privošči svoji koži le najboljše!

 

Opis

Naravna nega obraza

(v sodelovanju z Malinco)

 

Če bi tudi ti želela poskrbeti za svojo kožo na popolnoma naraven način, lepo vabljena, da se nam pridružiš na ustvarjalni delavnici, kjer bomo izdelale individualno prilagojene izdelke.

Spoznale bomo vse pomembne korake nege obraza in pri vsakem povedale katere naravne sestavine lahko uporabiš, da bo tvoja koža kar se da zdrava in sijoča. Spoznala boš ogromno naravnih sestavin, ki bodo tvojo kožo negovale, hranile in vlažile. Kot piko na i bomo v izdelkih uporabile tudi superhrano, ki bo poskrbela, da bodo naši pripravki še bolj učinkoviti.

Na delavnici boš ustvarila kar 4 izdelke za nego obraza, ki bodo popolnoma prilagojeni tvojemu tipu in stanju kože.

 

Izdelale bomo:

– negovalni piling s pravim kakavom,

– detox masko s camu camu-jem,

– osvežilni tonik za lepo polt z MSM-jem,

– hranilni serum za obraz in dekolte z vitaminom E in dodatkom 100% eteričnih olj.

 

Sestavine, ki jih bomo uporabile pri izdelavi naravne kozmetike za nego obraza bo priskrbela Malinca: bio hidrolati (damaščanska vrtnica, kamilica, sivka), bio hladno stiskana olja (jojobino, arganovo, šipkovo, avokadovo, mandljevo, kokosovo), siva glina, superhrana – MSM mineral lepote, camu camu, 100% kakav,…

Delavnica je primerna za vse, ki bi želele spoznati osnove izdelave naravne kozmetike za obraz, tudi za začetnice. Vse izdelke, ki jih ustvariš na delavnici, vzameš domov. Cena vključuje obsežno predavanje, sestavine, embalažo, skripto in crkljanje z domačim ekološkim čajem.

 

Podrobnosti

Termin: od 17h do 21h

Lokacija: Brnčičeva 21, Ljubljana (avtobus št. 8). Točno lokacijo si lahko ogledaš tu.

Prispevek: 55 € – v ceno je zajeta skripta (moje skripte so tiskane na eko recikliran papir), izdelki, embalaža in crkljanje z domačim ekološkim čajem.

Prijave: Delavnica je omejena na manjše število udeleženk, zato ti svetujem, da se pravočasno prijaviš in si tako zagotoviš mesto.

Zahtevnost delavnice in potrebna predznanja

Delavnica je začetna in primerna tudi za tiste brez predznanja. Je osnova, saj na njej postavimo temelje, na katerih gradimo in nadgrajujemo znanje na naprednejših delavnicah.

 

Zahtevnost delavnice:

Splošna zahtevnost35%
Znanje aromaterapije20%
Spretnost v izdelovanju30%

Vesela bom, če svoje mnenje o delavnici deliš z ostalimi. Hvala