Naravna nega obraza

55.00 

TERMIN: 28.9.2018 (od 17h do 21h)

LOKACIJA: Ljubljana, Brnčičeva 21. Kako do nas?

PREDAVA: Inka P. Gerkšič

 

Če želiš svoj obraz negovati s popolnoma naravnimi izdelki, ki so hkrati individualno prilagojeni tebi in tvoji koži, bo delavnica naravne nege obraza prava stvar zate.

Privošči svoji koži le najboljše!

 

Opis

Naravna nega obraza z aromakozmetiko

 

Če bi tudi ti želela poskrbeti za svojo kožo na popolnoma naraven način, lepo vabljena, da se nam pridružiš na ustvarjalni delavnici Naravna nega obraza, kjer bomo izdelale individualno prilagojene izdelke.

Spoznale bomo vse pomembne korake nege obraza in pri vsakem povedale katere naravne sestavine lahko uporabiš, da bo tvoja koža kar se da zdrava in sijoča. Spoznala boš ogromno naravnih sestavin, ki bodo tvojo kožo negovale, hranile in vlažile. Kot piko na i bomo v izdelkih uporabile tudi superhrano, ki bo poskrbela, da bodo naši pripravki še bolj učinkoviti.

Na delavnici boš ustvarila kar 4 izdelke za nego obraza, ki bodo popolnoma prilagojeni tvojemu tipu in stanju kože in tako izdelala svojo personalizirano aromakozmetiko.

 

Govorile bomo o:

  • osnovnih sestavinah, ki jih uporabljamo v naravni kozmetiki (rastlinska olja, hidrolati, eterična olja,…),
  • posebnih in naprednih naravnih sestavinah (gline, macerati, vlažilci, superhrana, antioksidanti,…)
  • pravilnem zaporedju korakov nege obraza,
  • nasvetih za ohranjanje lepe in zdrave kože.

 

IZDELALE BOMO:

– negovalni piling s pravim kakavom,

– detox masko s camu camu-jem,

– osvežilni tonik za lepo polt z MSM-jem,

– hranilni serum za obraz in dekolte z vitaminom E in dodatkom 100% eteričnih olj.

 


Podrobnosti

Na delavnici prejmeš skripto z opisom sestavin, nasveti in recepti. Vse izdelke odneseš s seboj domov. Cena vključuje obsežno predavanje, sestavine, embalažo, skripto in crkljanje z domačim ekološkim čajem.

 

Komu je delavnica namenjena?

Delavnica je primerna za vse, ki bi želele spoznati osnove izdelave naravne kozmetike za obraz, tudi za začetnice. Predznanje ni potrebno, saj je delavnica namenjena postavljanju temeljev, na katerih lahko nato gradiš dalje. Delavnic za nadgradnjo je ogromno! Pridobljeno znanje boš lahko uporabila pri izdelavi vseh vrst kozmetičnih izdelkov, tako za nego obraza kot tudi telesa.

Če boš želela po delavnici svoje znanje nadgraditi, ti priporočam še obisk delavnice izdelave naravnih krem, na kateri se naučiš izdelovanja emulzij. Ker so kreme nekoliko zahtevnejše za izdelovanje, je celotna delavnica posvečena samo teoriji in izdelavi emulzij. Ko enkrat osvojiš še kremice, lahko nadaljuješ na kateri koli program, saj imaš vse osnove pokrite 🙂

 

Vesela bom, če svoje mnenje o delavnici deliš z ostalimi. Hvala