Seminar klinične aromaterapije (Aroma Akademija)

290.00 

CENA:

  • Plačilo v enkratnem znesku (5% popusta): 275,5 €
  • Plačilo po obrokih (2 obroka): 2 x 145 €
  • Plačilo po obrokih (3 obroki):  3 x 100 €

TERMINI: 5., 12., 19. in 26.11.2018 (od 17h do 21h)

LOKACIJA: Ljubljana, Brnčičeva 21 Kako do nas?

PREDAVA: Inka P. Gerkšič

 

Seminar klinične aromaterapije je namenjen vsem, ki bi želeli nadgraditi znanje o aromaterapiji ter varno in uspešno pomagati sebi in ostalim pri številnih vsakodnevnih težavah. Temelji na kemijski sestavi eteričnih olj, saj lahko preko nje lažje prepoznamo in razumemo delovanje posameznega eteričnega olja ali mešanice. Seminar združuje znanja, ki jih je voditeljica pridobila na številnih izobraževanjih v tujini in jih v literaturi ali na internetu ne najdete.

Opis

Kje ti lahko pomagam?

in kaj ti lahko ponudim?
DELAVNICE  Delavnice so primerne zate, če te zanimajo posamezne tematike, ne glede na to ali si začetnica ali napredna izdelovalka. Zate sem izbrala najbolj zanimive teme in sigurno boš našla pravo zase.

AKADEMIJA  Akademija je zate, če si želiš poglobljenega znanja s področja aromaterapije ali izdelave naravne kozmetike. Programi so poglobljeni in zasnovani tako, da ti omogočijo samostojno izdelavo in pisanje lastnih receptov.

SVETOVANJE  Svetovanje pa je zate primerno, če si želiš individualnega pogovora. Če te pesti kakšna posebna (kožna) težava in sama rešitve ne najdeš, ti pomagam. Ne pričakuj enostavnih rešitev, saj te niso nikoli trajne.

Zadnji prispevki in recepti

Blog, zanimivosti, recepti in novicke

Vsak mesec ti pripravljam zanimive in koristne prispevke z vsebinami s področja izdelave naravne kozmetike in aromaterapije ter ti razkrijem kak nov recept za ustvarjanje doma.

Prispevki v medijih

Oddaje, v katerih sem gostovala

Revije, za katere pišem

Najbolj obiskane delavnice

preteklega leta

Aktualen urnik delavnic

Obiskovalci o meni

Kaj so o meni povedali drugi?

Se mi pridružiš na dišečem popotovanju?

Dišeče novičke pošiljam dvakrat mesečno. V svoj nabiralnik boš prejela zanimive blog objave,

obvestila o novorazpisanih dogodkih in slastne recepture za ustvarjanje 🙂 Ne zamudi niti ene!


Vesela bom, če svoje mnenje o delavnici deliš z ostalimi. Hvala


Avatar
Gost
Vesna
1 leto 3 meseci pred

Seminar je bil odličen. Inka se je kot vedno zelo dobro pripravila in nam sistematično podala teorijo in nasvete. Zelo veliko sem se naučila o eteričnih oljih, kako jih uporabljati in kako nam lahko olajšajo naš naporni vsakdan. Že tekom seminarja so mi aromaterapevtski pripravki pomagali. Res super

Avatar
Gost
Sandra
1 leto 2 meseci pred

Seminar mi je dal boljši vpogled v svet eteričnih olj in dobro razumevanje. Z znanjem, ki sem ga pridobila, bom zagotovo bolj učinkovito izdelovala mešanice, saj sem do sedaj eterična olja izbirala le “po občutku”. Obisk priporočam vsem, ki se ne spoznate na kemijo eteričnih olj in bi želeli poglobiti svoje znanje.

Avatar
Gost
Irena
1 leto 14 dnevi pred

Pred udeležbo na seminarju sem poznala že veliko eteričnih olj, a pogosto nisem vedela točno kako jih uporabiti. Seminar mi je dal znanje za reševanje zdravstvenih težav, kar se mi zdi zelo koristno. Tudi osnove kemije in sestava eteričnih olj mi bo prišla prav za boljše razumevanje. Šele sedaj vidim koliko znanja je potrebno imeti, da se eterična olja uporablja učinkovito in varno.
Obisk seminarja priporočam vsem, ki osnove že poznajo in bi se želeli usmeriti bolj v pomoč pri zdravstvenih težavah. Zdi se mi, da seminar ni primeren za začetnike, saj je preveč napreden.