Velika šola aromaterapije – priprava na NPK aromaterapevt/ka

780.00 

CENA:

 • Plačilo po obrokih (4 obroki): 4 x 200 €
 • Plačilo po obrokih (8 obrokov): 8 x 105 €

TERMINI 19/20: 12.10., 9.11., 7.12., 11.1., 8.2., 7.3., 4.4., 9.5., 6.6. (od 1oh do 18h)

LOKACIJA: Ljubljana, Brnčičeva 21 Kako do nas?

PREDAVAJO: Inka P. Gerkšič (aromaterapija), Tina Svetek (biologija), Petra Ratajc (hidrolati)

 

VŠA združuje vsa potrebna znanja, ki jih potrebuješ za samozavestno formuliranje aromaterapevtskih pripravkov, s katerimi boš uspešno reševala vsakodnevne težave svoje družine in pomagala svojim strankam. Zastavljena je celostno in z njeno pomočjo spoznaš tako kemijo eteričnih olj (na razumljiv in uporaben način), kot njihovo holistično delovanje. Poda ti vse, kar moraš vedeti o eteričnih oljih in njihovi uporabi.

Poglobljen 8-mesečni program.

 

Opis

Velika šola aromaterapije (VŠA)

Velika šola aromaterapije sledi katalogu znanj za nacionalno poklicno kvalifikacijo NPK aromaterapevt/ka, hkrati pa je po vsebini še bolj bogata. Je edini celoletni program aromaterapevtskega izobraževanja v Sloveniji in se od ostalih (krajših) razlikuje predvsem po obsežnem praktičnem delu, ki je zajet v vsakem terminu. Kot edina tudi nudi spoznavanje in uporabo kar dveh aromaterapevtkih programov (LabAroma in DropSmith) tekom študija.

Ker je uporaba eteričnih olj vedno bolj pogosta, je pridobivanje znanja iz področja aromaterapije pomembno za varno in učinkovito uporabo ter doseganje rezultatov. Vendar pa za uspeh teorija ni dovolj, potrebno je čim več formuliranja in ustvarjanja terapevtskih mešanic. Tekom šolanja izdelaš na desetine aromaterapevtskih pripravkov in vsakega izmed njih lahko pokomentiraš z mentorico, ki ti svetuje morebitne popravke in dopolnitve, da bodo izdelki še bolj učinkoviti.

VŠA združuje znanja iz angleške in francoske aromaterapije in ti poda osnove tako klinične kot holistične aromaterapije. Izobraževanje zajema vsa znanja, ki jih potrebuješ za samostojno formuliranje aromaterapevtskih pripravkov. Primerno je tako za ljubitelje holističnih pristopov kot tiste, ki se želite z aromaterapijo ukvarjati profesionalno.

 

VŠA je idealna zate, če:

 • želiš opravljati izpit iz NPK aromaterapevt/ka,
 • si želiš poleg poglobljene teorije tudi ogromno praktičnega formuliranja in izdelovanja terapevtskih mešanic pod mentorstvom,
 • te zanima poglobljeno poznavanje eteričnih olj,
 • eterična olja že uporabljaš, ampak ne veš dobro kako jih pravilno kombinirati in za kakšen namen izbrati katero kombinacijo,
 • eterična olja uporabljaš že dlje časa in z njimi ne dosegaš pravih rezultatov,
 • želiš aromaterapijo uporabljati v svojem poslu (masaže, lepotni centri, wellness, pomoč nosečnicam, dojenčkom in starejšim,…),
 • želiš eterična olja uporabljati v izdelkih, ki jih boš prodajala na trgu,
 • si alternativno usmerjena in iščeš učinkovite naravne rešitve za vsakodnevne težave,
 • si mlada mamica in bi želela svojemu sončku pri težavah (varno) pomagati s pomočjo aromaterapije,
 • želiš na enem mestu pridobiti vse informacije, ki jih o eteričnih oljih potrebuješ.

O programu:

 • Osemmesečni program poglobljene uporabne aromaterapije s prakso.
 • 96-urno izobraževanje zajema predavanja, praktično formuliranje, raziskovalno delo, ki ga opravite doma in zaključno nalogo z izpitom (in potrdilom oz. diplomo).
 • Ves čas izobraževanja vam je na voljo brezplačno mentorstvo za vsa vprašanja.
 • Program je primerljiv z mednarodno priznanimi certificiranimi programi po svetu.

Kaj te čaka na VŠA:

 • 9 skript na skupaj več kot 170 straneh, ki zajemajo napredno teorijo, informacije iz znanstvenih študij in literature ter številne recepture;
 • izdelava 13 individualno prilagojenih izdelkov;
 • formuliranje preko 20 različnih receptur, ki jih posameznice prilagodite lastnim željam (večino izmed njih izdelate tekom izobraževanja);
 • spoznavanje aromaterapije preko naprednih aromaterapevtskih programov LabAroma in DropSmith;
 • ob zaključku šolskega leta in uspešno opravljenem izpitu te čaka diploma.

 

Vesela bom, če svoje mnenje o delavnici deliš z ostalimi. Hvala


Avatar
Gost
Hedviga
11 meseci 9 dnevi pred

Obiskala sem že kar nekaj delavnic Naravnega kotička. Z vsemi sem bila zelo zadovoljna, zato o vpisu na Veliko šolo aromaterapije nisem veliko
premišljevala. Predavanja so izpolnila vsa moja pričakovanja in še več. Poleg predavanj smo se veliko pogovarjali, si izmenjavali izkušnje, si iz povedali kar nam je ležalo na duši, spraševali vse mogoče, Inka pa nas je poslušala in odgovarjala na vse kar nas je zanimalo. Bili smo super “razred” in vsakič znova sem se ga veselila kot mali otrok.

Avatar
Gost
Martina
11 meseci 3 dnevi pred

Vpisala sem se v šolo aromaterapije, ker ljubim naravo in verjamem, da imajo rastline, oziroma eterična olja izredno učinkovitost na dobro počutje ljudi.
Vedno sem nestrpno pričakovala datume delavnic Naravnega kotička in uživala v super družbi.
Spoznavanje aromaterapije in srečanja z Inko in sošolkami me je res obogatilo. Iz srca upam, da se vidimo naslednje šolsko leto!

Avatar
Gost
Meta
11 meseci 2 dnevi pred

Za vpis na Veliko šolo aromaterapije me je prepričal program šole. Že na prvem terminu me je dobesedno sezulo. Znanje Inke, njena angažiranost in pripravljenost so nas vse odpihnili. Iz delavnice v delavnico smo postajale bolj izkušene, podprte s teorijo in praktičnem znanjem. Nepozabna izkušnja in ogromne količine znanja.
Rada bi še izredno pohvalila Inko, vložen trud je pripeljal do izjemnih predavanj, skripte… Pridobile smo ogromno receptov, informacij in izkušenj iz prve roke.
Tudi vse sošolke smo odlično sodelovale, izmenjale znanja in izkušnje.
Hvala Inka in hvala vsem puncam za nepozabno leto. Se vidimo v ‘drugem letniku’ 🙂 🙂 🙂

Avatar
Gost
Petra
10 meseci 29 dnevi pred

Veliki šoli aromaterapije sem se pridružila predvsem z namenom, da bi se naučila več o varnosti uporabe eteričnih olj, saj o njihovi uporabi lahko beremo vsepovsod, o varnosti piše pa le redkokdo. Poleg informacij, ki sem jih iskala, sem pridobila še ogromno drugega znanja. Zdaj znam pozdraviti različne glavobole brez tablet, pomagati otrokom pri zvinih, udrgninah, padcih,… sodelavki sem pozdravila alergijo, prijateljici hud prehlad, sebi dermatitis na lasišču, itd. itd.
Velika šola aromaterapije mi je dala res veliko. Pri uporabi eteričnih olj se danes počutim popolnoma suvereno in ni me več strah, da bi komu lahko kaj škodila.
Na delavnici pa nisem prejela le znanja, temveč sem dobila tudi odlično učiteljico in izjemne sošolke, ki so v vsem tem času prerasle v prijateljice. Šolo sem zaključila s težkim srcem, saj je konec šole pomenilo tudi konec naših rednih srečanj. Komaj čakam na nadaljevanje, prav res!