Velika šola aromaterapije – priprava na NPK aromaterapevt/ka

880.00 

CENA:

 • Plačilo po obrokih (4 obroki): 4 x 230 €
 • Plačilo po obrokih (8 obrokov): 8 x 120 €

TERMINI 19/20: 12.10., 9.11., 7.12., 11.1., 8.2., 7.3., 4.4., 6.6. (od 1oh do 18h)

LOKACIJA: Ljubljana, Brnčičeva 21 Kako do nas?

PREDAVAJO: Inka P. Gerkšič (aromaterapija), Tina Svetek (biologija)

 

VŠA združuje vsa potrebna znanja, ki jih potrebuješ za samozavestno formuliranje aromaterapevtskih pripravkov, s katerimi boš uspešno reševala vsakodnevne težave svoje družine in pomagala svojim strankam. Zastavljena je celostno in z njeno pomočjo spoznaš tako kemijo eteričnih olj (na razumljiv in uporaben način), kot njihovo holistično delovanje. Poda ti vse, kar moraš vedeti o eteričnih oljih in njihovi uporabi.

Poglobljen 8-mesečni program.

 

Opis

Velika šola aromaterapije (VŠA)

Velika šola aromaterapije sledi katalogu znanj za nacionalno poklicno kvalifikacijo NPK aromaterapevt/ka, hkrati pa je po vsebini še bolj bogata. Je edini celoletni program aromaterapevtskega izobraževanja v Sloveniji in se od ostalih (krajših) razlikuje predvsem po obsežnem praktičnem delu, ki je zajet v vsakem terminu. Kot edina tudi nudi spoznavanje in uporabo kar dveh aromaterapevtkih programov (LabAroma in DropSmith) tekom študija.

Ker je uporaba eteričnih olj vedno bolj pogosta, je pridobivanje znanja iz področja aromaterapije pomembno za varno in učinkovito uporabo ter doseganje rezultatov. Vendar pa za uspeh teorija ni dovolj, potrebno je čim več formuliranja in ustvarjanja terapevtskih mešanic. Tekom šolanja izdelaš na desetine aromaterapevtskih pripravkov in vsakega izmed njih lahko pokomentiraš z mentorico, ki ti svetuje morebitne popravke in dopolnitve, da bodo izdelki še bolj učinkoviti.

VŠA združuje znanja iz angleške in francoske aromaterapije in ti poda osnove tako klinične kot holistične aromaterapije. Izobraževanje zajema vsa znanja, ki jih potrebuješ za samostojno formuliranje aromaterapevtskih pripravkov. Primerno je tako za ljubitelje holističnih pristopov kot tiste, ki se želite z aromaterapijo ukvarjati profesionalno.

OPOMBA: Vse, ki boste opravljali izpit za “NPK aromaterapevt/ka” obveščam, da se bo katalog strokovnih znanj in prednosti še spremenil in da se bodo vsebine VŠA temu prilagajale. Sklop anatomije in fiziologije (A&F) bo organiziran ločeno, izven terminov VŠA izobraževanja, saj obstaja veliko verjetnosti, da se ga bo iz kataloga (vsaj v večjem obsegu) izločilo. Dodatni termini za A&F bodo razpisani naknadno, ko bo znan dokončen katalog in zahtevana znanja iz tega področja.

 

VŠA je idealna zate, če:

 • želiš opravljati izpit iz NPK aromaterapevt/ka,
 • si želiš poleg poglobljene teorije tudi ogromno praktičnega formuliranja in izdelovanja terapevtskih mešanic pod mentorstvom,
 • te zanima poglobljeno poznavanje eteričnih olj,
 • eterična olja že uporabljaš, ampak ne veš dobro kako jih pravilno kombinirati in za kakšen namen izbrati katero kombinacijo,
 • eterična olja uporabljaš že dlje časa in z njimi ne dosegaš pravih rezultatov,
 • želiš aromaterapijo uporabljati v svojem poslu (masaže, lepotni centri, wellness, pomoč nosečnicam, dojenčkom in starejšim,…),
 • želiš eterična olja uporabljati v izdelkih, ki jih boš prodajala na trgu,
 • si alternativno usmerjena in iščeš učinkovite naravne rešitve za vsakodnevne težave,
 • si mlada mamica in bi želela svojemu sončku pri težavah (varno) pomagati s pomočjo aromaterapije,
 • želiš na enem mestu pridobiti vse informacije, ki jih o eteričnih oljih potrebuješ.

O programu:

 • Osemmesečni program poglobljene uporabne aromaterapije s prakso.
 • 96-urno izobraževanje zajema predavanja, praktično formuliranje, raziskovalno delo, ki ga opravite doma in zaključno nalogo z izpitom (in potrdilom oz. diplomo).
 • Ves čas izobraževanja vam je na voljo brezplačno mentorstvo za vsa vprašanja.
 • Program je primerljiv z mednarodno priznanimi certificiranimi programi po svetu.

Kaj te čaka na VŠA:

 • strokovna predavanja z odgovori na vsa tvoja vprašanja (vezano na tematiko šolanja);
 • 9 skript na skupaj več kot 170 straneh, ki zajemajo napredno teorijo, informacije iz znanstvenih študij in literature ter številne recepture;
 • izdelava 13 individualno prilagojenih izdelkov;
 • formuliranje preko 20 različnih receptur, ki jih prilagodiš lastnim željam (večino izmed njih izdelaš tekom izobraževanja);
 • spoznavanje aromaterapije preko naprednih aromaterapevtskih programov LabAroma in DropSmith;
 • ob zaključku šolskega leta in uspešno opravljenem izpitu te čaka diploma;
 • kupon za 20% popust pri nakupu sestavin pri največji slovenski spletni trgovini z naravnimi sestavinami;
 • crkljanje z domačim ekološkim čajem;
 • članstvo v zaprti Facebook skupini, namenjeni medsebojni podpori pri ustvarjanju in raziskovanju.

 

PODROBEN PROGRAM in vse ostale podrobnosti si preberi na strani Aroma Akademije (<<klik).

PROSIM PREBERI SI POTEK PRIJAVE, PLAČILA IN POGOJE ODPOVEDI:

https://www.naravni-koticek.si/prijave-placila-in-odpovedi/

Vesela bom, če svoje mnenje o delavnici deliš z ostalimi. Hvala


Avatar
Gost
Hedviga
2 let 26 dnevi pred

Obiskala sem že kar nekaj delavnic Naravnega kotička. Z vsemi sem bila zelo zadovoljna, zato o vpisu na Veliko šolo aromaterapije nisem veliko
premišljevala. Predavanja so izpolnila vsa moja pričakovanja in še več. Poleg predavanj smo se veliko pogovarjali, si izmenjavali izkušnje, si iz povedali kar nam je ležalo na duši, spraševali vse mogoče, Inka pa nas je poslušala in odgovarjala na vse kar nas je zanimalo. Bili smo super “razred” in vsakič znova sem se ga veselila kot mali otrok.

Avatar
Gost
Martina
2 let 20 dnevi pred

Vpisala sem se v šolo aromaterapije, ker ljubim naravo in verjamem, da imajo rastline, oziroma eterična olja izredno učinkovitost na dobro počutje ljudi.
Vedno sem nestrpno pričakovala datume delavnic Naravnega kotička in uživala v super družbi.
Spoznavanje aromaterapije in srečanja z Inko in sošolkami me je res obogatilo. Iz srca upam, da se vidimo naslednje šolsko leto!

Avatar
Gost
Meta
2 let 19 dnevi pred

Za vpis na Veliko šolo aromaterapije me je prepričal program šole. Že na prvem terminu me je dobesedno sezulo. Znanje Inke, njena angažiranost in pripravljenost so nas vse odpihnili. Iz delavnice v delavnico smo postajale bolj izkušene, podprte s teorijo in praktičnem znanjem. Nepozabna izkušnja in ogromne količine znanja.
Rada bi še izredno pohvalila Inko, vložen trud je pripeljal do izjemnih predavanj, skripte… Pridobile smo ogromno receptov, informacij in izkušenj iz prve roke.
Tudi vse sošolke smo odlično sodelovale, izmenjale znanja in izkušnje.
Hvala Inka in hvala vsem puncam za nepozabno leto. Se vidimo v ‘drugem letniku’ 🙂 🙂 🙂

Avatar
Gost
Petra
2 let 15 dnevi pred

Veliki šoli aromaterapije sem se pridružila predvsem z namenom, da bi se naučila več o varnosti uporabe eteričnih olj, saj o njihovi uporabi lahko beremo vsepovsod, o varnosti piše pa le redkokdo. Poleg informacij, ki sem jih iskala, sem pridobila še ogromno drugega znanja. Zdaj znam pozdraviti različne glavobole brez tablet, pomagati otrokom pri zvinih, udrgninah, padcih,… sodelavki sem pozdravila alergijo, prijateljici hud prehlad, sebi dermatitis na lasišču, itd. itd.
Velika šola aromaterapije mi je dala res veliko. Pri uporabi eteričnih olj se danes počutim popolnoma suvereno in ni me več strah, da bi komu lahko kaj škodila.
Na delavnici pa nisem prejela le znanja, temveč sem dobila tudi odlično učiteljico in izjemne sošolke, ki so v vsem tem času prerasle v prijateljice. Šolo sem zaključila s težkim srcem, saj je konec šole pomenilo tudi konec naših rednih srečanj. Komaj čakam na nadaljevanje, prav res!

Avatar
Gost
Marija
1 leto 1 mesec pred

Bila sem kar na nekaj delavnicah v Naravnem Kotičku in bila vedno ful zadovoljna. Udeležila sem se tudi šole aromaterapije, in izvedela veliko novosti iz sveta eteričnih olj. Inka, si krasna mentorica z veliko znanja, bom pogrešala dobro izpeljane tvoje delavnice. Veliko uspehov še naprej.

Avatar
Gost
Bojana
1 leto 1 mesec pred

Spoštovana Inka,
veliko let sem v poljudnih knjigah o aromaterapiji iskala informacije o zdravilnih učinkih eteričnih olj, ki sem jih uporabljala za lajšanje težav pri respiratornih obolenjih in regeneracijo poškodovane kože. Na izobraževanju sem doživela pravi “push” – ogromen napredek o poznavanju eteričnih olj, hidrolatov in njihovi uporabi. Zelo všeč mi je bil velik povdarek na varni uporabi eteričnih olj. Kot smo se o tem tudi veliko pogovarjale, je v splošnem pogosto napačno mišljenje, da je tisto, kar je naravno, koristno za zdravje, sploh, če pretiravamo s količinami.
Zahvaljujem se tudi za vse sladke dobrote, oreščke in zdravilne čaje, ki smo jih bili deležni med izobraževanjem. Poleg bogate vsebine in zanimivih diskusij je bilo zaradi njih vzdušje še bolj prijetno.
Pravijo, da je pot včasih še pomembnejša od cilja. Meni je bila ta pot, kjer sem v Veliki šoli aromaterapije odkrivala skrivnosti eteričnih olj, neizmerno lepa in zanimiva.
Še enkrat hvala za vse in še naprej veliko poslovnih idej in uspehov!

Avatar
Gost
Udeleženka
1 leto 1 mesec pred

Odlično celoletno izobraževanje z veliko praktičnimi napotki in veliko osvojenega znanja tudi na področjih, ki so mi bila precej tuja (npr. kemija). Vesela sem, da sem se odločila za Inkino Veliko šolo aromaterapije in veselim se novih izobraževanj v Naravnem Kotičku, kjer bom nadaljevala s pridobivanjem znanja.
Inka, še enkrat hvala za vse, bilo je super!

Avatar
Gost
Jožica
1 leto 1 mesec pred

Naravni kotiček in vse delavnice ter seveda Velika šola aromaterapije, so nekaj najboljšega, kar sem “odkrila” letošnje šolsko leto ☺. Na Veliki šoli aromaterapije sem dobila veliko znanja pa sploh se mi ni bilo treba veliko učiti doma, saj so bila predavanja tako zanimiva in tako super zastavljena, da sem si že s svojo prisotnostjo ogromno zapomnila. Že prvi dan sem se počutila prijetno zaradi super predavateljice Inke, ki nas je vse prijazno sprejela in nas poslušala in nam svetovala. Vem, da bom naša sobotna druženja kar malo pogrešala ☺.

Avatar
Gost
Tamara
1 leto 1 mesec pred

Inka,
najlepša hvala za deljeno znanje, ki je neprecenljivo in vredno vsega truda. Si odlična mentorica in komaj čakam, da se udeležim še nadaljevanja ali pa kakršnekoli delavnice med letom.
Rada bi poudarila, da z veseljem zapišem ter podelim dobro besedo o VŠA, saj sem resnično navdušena nad organiziranostjo ter deljenim znanjem. Zavedam se, da je pred mano še velikoo prakse, ampak osnove so bodo ostale!
Mojo pot spoznavanja EO sem pred leti začela na napačnem naslovu, kjer je bil pomenben samo merketing. Hvala, da sem te lahko spoznala in koncno pridobila pravo znanje ter vrednost Aromaterapije. Je res, da je veliko opozoril. Vendar če jih upoštevaš zagotovo pridobiš več koristi, kot škode!
Veselim se nadaljnih srečanj s teboj!

Avatar
Gost
Udeleženka
1 leto 27 dnevi pred

Hvaležna sem predavateljici za odličen, temeljit in prisrčno izveden program šolanja iz aromaterapije. Inka se ves čas izobražuje, dopolnjuje svoje že tako bogato znanje in zna odgovoriti na še tako zahtevno vprašanje. Skripte so temeljite, natančne, hkrati razumljive in uporabne. Inka je vedno dosegljiva za vprašanja, pojasnila in zna na prijeten način približati tudi zapletene teme.
Vsekakor priporočam vsem, ki stavijo na znanje in kvaliteto!

Avatar
Gost
Urška
1 leto 22 dnevi pred

Na VŠA sem se prijavila brez konkretnih pričakovanj. Želela sem enostavno pridobiti znanje/spoznati eteriko rastlin ter to povezati s svojimi področji interesa.
Dobila sem veliko več kot sem si predstavljala. Veliko uporabne in zanimive teorije, podkrepljene z bogatim dodatninm znanjem in številnimi informacijami, ki jih je Inka delila z nami. Resnično mi je akademija odprla nov svet – svet ratlinc 🙂
Poleg tega pa smo izdelovali veliko receptov in pripravkov, katere sem sama ali moji bližnji s pridoim koristili. Resnično je čarobnost narave lahko skripta v steklenički. Inka nam to stekleničko z veseljem odpira, da lahko uživamo v omamnih dišavah!
Priporočam za vse, ki jih zanima kako komunicirati z rastlinami 🙂