Ali si tudi ti naveličana tega, da ti nobena krema ne ustreza?

Da ne najdeš kozmetike zase in da se tvoja koža ne počuti dobro “v svoji koži”? 😉

 

PRIDRUŽI SE MI NA FESTIVALU “VSAKA KOŽA = ZGODBA ZASE“, KJER:

boš bolje spoznala svojo kožo,
ugotovila, kaj tvoja koža potrebuje,
se naučila kaj je pomembno pri formuliranju kozmetike in kako se ga lotimo,
izvedela zakaj kozmetika na podlagi tipov kože ne deluje in
 prišla do sklepa, da je najboljša kozmetika tista, ki je izdelana po meri, saj ti bo le taka zares “pisana na kožo”.

V prvem koraku ti podarjam e-knjižico “Spoznaj svojo kožo”,

več vsebin pa te čaka na festivalu 🙂

 

Za prijavo na brezplačen festival in prejem e-knjižice “Spoznaj svojo kožo” izpolni spodnja polja!

Kako bi se tvoje življenje spremenilo, če...

  bi se v svoji koži počutila bolje kot kadarkoli do sedaj?
  bi se z veseljem fotografirala, saj bi tvoja koža sijala od zdravja?
  bi bila samozavestna tudi brez pudra in kože ne bi skrivala pod dolgimi oblačili?

 

Prepričana sem, da bi se tvoje življenje povsem spremenilo.

Samozavestno bi zakorakala v vsako situacijo in z novo energijo osvojila svet!

Naj ti prišepnem… Vse to je bližje, kot si predstavljaš.

Pridruži se mi

KAKO BO SPLETNI FESTIVAL POTEKAL:

Trajanje in lokacija festivala
Festival bo potekal v Facebook skupini DOMAČA KOZMETIKA. Svoja vrata bo odprl 18. maja in potekal vse do 30. maja 2020. Dva krasna tedna zanimivega druženja

 

Kaj se bo dogajalo?
V času festivala bom izvedla 3 brezplačne webinarje, ki bodo trajali predvidoma okrog 30 minut. Točen urnik bo objavljen. Poleg tega pa te bom pocrkljala še s številnimi presenečenji 😉
Vprašanja in odgovori
Vsak dan bom na voljo za tvoja vprašanja, na katera bom z veseljem odgovarjala v zaprti Facebook skupini. Nekaj jih bom objavljala v postih, nekaj pa v živo preko FB live.

 

Druženje in klepet
Vse dni festivala se bomo v skupini družile in klepetale o zanimivih kožnih in kozmetičnih tematikah. Deli z nami svoje dileme, izkušnje in po(ne)srečene poizkuse 😉

KAJ VSE TE ČAKA NA SPLETNEM FESTIVALU?

1.webinar 18.5.

Najprej se bomo posvetile koži in njenemu delovanju. Za izdelavo ali nakup pravih kozmetičnih izdelkov moraš poznati svojo kožo.

 • Kako deluje naša koža?
 • Izzivi suhe in izsušene kože
 • Izzivi mastne in aknaste kože

2.webinar 20.5.

Nato se bomo poglobile v formuliranje receptur za naše kozmetične izdelke. Pogledale si bomo osnove formuliranja in kako se ga lotimo.

 • Kaj moramo vedeti preden se lotimo formuliranja?
 • Kako se lotimo formuliranja?
 • Kaj določa izbor sestavin?

3.webinar 22.5.

Nazadnje pa se bomo dotaknile še kozmetike, narejene na podlagi tipa kože. Pokomentirale bomo zakaj taka kozmetika ni zares učinkovita.

 • Zakaj ne verjamem v univerzalne izdelke?
 • Zakaj kozmetika za določen tip kože ne deluje?
 • Zakaj je personalizirana kozmetika najboljša?

4.webinar 25.5.

Webinar, na katerem bomo proslavljale vse, kar smo se naučile v predhodnem tednu. Vse, ki boste z mano v živo, čaka tudi presenečenje.

 • Kaj vse smo se že naučile?
 • Kako nam to znanje pomaga?
 • Presenečenje

FB live 26.5.

Opisala ti bom svoje popotovanje in ti povedala svojo kožno zgodbo. Zakaj sem se pričela ukvarjati s kozmetiko in kako uredila kožne težave.

 • Kako sem začela in zakaj?
 • Kakšno je bilo stanje moje kože?
 • Kako mi ga je uspelo uredit?

FB live 27.-30.5.

Nazadnje pa se bomo dotaknile še kozmetike, narejene na podlagi tipa kože. Pokomentirale bomo zakaj taka kozmetika ni zares učinkovita.

 • Spoznaj mojo ekipo in kako ti lahko pomagamo
 • Ivina transformacija – pot moje mentoriranke
 • Praznovanje ob zaključku festivala <3

Moje popotovanje

Ne verjamem v univerzalne izdelke, namenjene množicam. Sem velika zagovornica personalizirane kozmetike, narejene po meri posameznika. Moja koža je postala težavna že v zadnjih razredih osnovne šole in neskončno iskanje “idealne kremice” je trajalo vse, dokler nisem pričela s samostojno izdelavo kozmetike. V vmesnem času pa sem porabila goro denarja za manj in bolj drage izdelke, v upanju, da najdem “tistega pravega”. Kreme so se kopičile v moji toaletni omari in na koncu sem jih (tudi tiste hudo drage) uporabljala za nego rok, telesa ali celo pet. Veliko jih je pristalo tudi v košu, saj jim je s časoma potekel rok. Kakšna škoda!

Na tej poti me je čakalo tudi kar nekaj neprijetnih presenečenj. Ne samo, da mi pri moji zelo mastni in aknasti koži kupljeni izdelki niso pomagali, z njimi sem si pridelala še hudo izsušeno povrhnjico, saj je bila moja lipidna bariera povsem porušena. Nega mastne kože z izsušeno povrhnjico je en najbolj zahtevnih izzivov in potrebovala sem leta, da sem svoji koži povrnila zdravje. Poleg tega je vsaka krema, ki sem jo uporabila, na mojo kožo delovala komedogeno in povzročila izbruh mozoljev. Izdelkov, ki bi mi zares ustrezali, v vseh letih iskanja nisem našla.

Izdelava domačih naravnih krem

Zato sem se lotila izdelave svoje lastne kozmetike. Moji prvi poskusi segajo še v gimnazijska leta, bolj resno pa sem se ustvarjanja lotila pred 10 leti. Sprva, tako kot večina, s testiranjem receptur z interneta in kakšne knjige, vendar pa sem kmalu ugotovila, da se je potrebno izdelovanja lotiti sistematično in celostno, zato so sledila leta in leta učenja, izoobraževanja in študija, ki še vedno trajajo. Ko sem osvojila sestavine, sem se lotila formuliranja. Nato sem ugotovila, da je podlaga za vse, dobro poznavanje delovanja kože, zato je bila naslednja stopnička dermatološka literatura. In od tam gremo samo še naprej, saj novega znanja nikoli ne zmanjka 😉

Kaj si želim, da bi od festivala VSAKA KOŽA = ZGODBA ZASE odnesla ti?

Želim si, da bi tudi ti našla rešitev za svojo kožo, ki morda ni tako “normalna”, da bi ji ustrezala prav vsaka kremica. Ne želim, da se zadovoljiš z izdelom, ki ni idealen za tvojo kožo, pač pa si ustvariš takega, ki ti bo zares “pisan na kožo”. Kolikokrat sem sama rekla: “No ja, saj ni slaba.” ali “Kar ok je.” Pa vendar je moja koža vedela bolje od mene – da “to ni to”. In kmalu mi je to tudi pokazala, mi dala vedeti, da potrebuje in želi nekaj drugega. In že sem bila na pohodu za novo idealno kremico. Zato verjamem v to, da je vsaka koža zgodba zase in zagovarjam, da si zasluži najboljšo možno nego. In to je zagotovo personalizirana kozmetika.

Za prijavo na brezplačen festival in prejem e-knjižice “Spoznaj svojo kožo” izpolni spodnja polja!