Pridruži se mi na popotovanju do lepe kože, prejmi e-priročnik "Spoznaj svojo kožo" in zasij v vsej svoji lepoti!
Pridruži se mi

VIP mesečno spletno članstvo Šepetalke koži

Izvajajo:

Inka P. Gerkšič, dermaestetik in mednarodno certificirana aromaterapevtka

Lokacija: zaprta FB skupina
Cena: 150,00 €

Članstvo Šepetalke koži (VIP članstvo)

Ugotovila sem, da je to, kar potrebuješ, konstantna podpora. Dostopnost za vprašanja, ko se ti pojavijo. Spodbuda, kadar se ti ustavi. Tolažba, kadar gre kaj narobe. In praznovaje, ko ti uspe! ♥

Pridruži se mi v sestrstvu, kjer naša ekipa vsak mesec odgovarja na tvoja vprašanja. Pripravljamo ti zanimive in poučne video vsebine. Skupaj naročamo sestavine iz tujine. Organiziramo spletno tržnico, kjer si izmenjujemo sestavine, embalažo, pripomočke in izdelke, ki jih ustvarimo. Poleg tega pa se tudi zabavamo, se podpiramo, se skupaj veselimo ob posebnih uspehih :)

Članicam pripadajo tudi popusti na nekatere spletne tečaje in vse webinarje.

Kaj vse zajema članstvo in več informacij o njem si lahko prebereš tukaj.

 

VIP ČLANSTVO

Če si želiš osebnega pristopa 1:1 in podpore, prilagojene svojim željam, sem ti na voljo. VIP članstvo bo kot nalašč zate. 4x mesečno (1x tedensko po 30 min ALI 2x mesečno po 60 min) se posvetim samo tebi, tvojim izzivom, individualnim potrebam in željam, ki jih ima tvoja koža. Za še boljše rezultate!

Zaradi intenzivnega individualnega dela imam na voljo le 5 mest za VIP članice. Trenutno sta na voljo še 2 mesti.

Darilo ob nakupu vsaj 3 mesece:

Celotna vsebina festivala VSAKA KOŽA = ZGODBA ZASE (redna cena 150€).

 

Katera opcija članstva je najboljša zame?

 

  • 1 mesec: Če nisi prepričana ali je članstvo prava stvar zate, ti ponujam možnost zakupa za mesec dni. Pokukaj in se prepričaj sama :)
  • 6 mesecev: Ob plačilu za pol leta, prejmeš darilo v obliki mesečne recepture po izbiri (že obstoječe ali katerekoli izmed prihajajočih).
  • VIP članstvo: Vsebuje vse, kar spada v članstvo, poleg tega pa sem ti na voljo še za posvet 1x tedensko na individualnem klicu. Ob vsaj 3-mesečnem zakupu prejmeš še dodatno darilo: celotno vsebino spletnega festivala Vsaka koža = zgodba zase (vrednost v višini 150€).

 


Košarica

Zapri