JUNIJ

Naravno barvanje las

Datum: 13.6.2018

Cena: brezplačno

Predava: Sonja Velikanje

Brezplačno predavanje: Naravno barvanje las

Na predavanju vam bomo predstavili čudovite lastnosti naravnih pigmentov (kane, indiga, amle in sene) in prikazali postopek rastlinskega barvanja las. Ne gre le za naravne pigmente, pač pa za zdravilne rastline, ki nam poleg barve nudijo tudi nego in zaščito las ter skrbijo za zdravo lasišče brez prhljaja, delujejo proti izpadanju las in sivenju.

Podrobnosti

Delavnica izdelave anti-age kozmetike

Datum: 14.6.2018

Cena: 65 €

Izvajalka: Inka

Anti-age kozmetika (s Tovarno Organika)

S staranjem naša koža izgublja čvrstost, prožnost in vlago. Koža postane izsušena, bolj groba, na njej se pojavijo tudi pigmentni madeži in gube. Zelo veliko škodo naši koži povzroči tudi UV sevanje, ki ima za kožo nepopravljive posledice. Na delavnici anti-age nege bomo izdelale regenerativne izdelke, ki bodo našo kožo popolnoma prenovili. Jo potrebuješ tudi ti?

Podrobnosti

Destilacija in steklen destilator

Datum: 18.6..2018

Cena: brezplačno

Izvajalka: Inka

Brezplačno predavanje: Destilacija s steklenim destilatorjem

Pridruži se mi na brezplačnem dišečem popotovanju in si oglej destilacijo v steklenem destilatorju, ki je prava paša za oči. Predavanje je namenjeno izmenjevanju mnenj in izkušenj ter spoznavanju prednosti domače destilacije in steklenega destilatorja.

Podrobnosti

Začetna delavnica naravnih krem

Datum: 19.6.2018

Cena: 55 €

Izvajalka: Inka

Izdelava naravnih krem – začetna

Koliko krem si že kupila in ti sedaj tičijo v kopalniški omarici, ker ti ne ustrezajo? Nauči se izdelati kremo, prilagojeno svojim željam. Pridruži se nam na delavnici izdelave emulzij, ki jih bomo prilagodile svojemu tipu kože, trenutnemu stanju in morebitnim težavam. Končno krema, ki ti bo “pisana na kožo”.

Podrobnosti

Naravna poletna zaščita kože

Datum: 20.6.2018

Cena: 60 €

Izvajalka: Inka/Barbara

Naravna poletna zaščita kože

Se že veseliš prihajajočega dopusta? Poskrbi za brezskrbno uživanje v soncu in morju. Zaščiti sebe in svojo družimo pred nevarnimi sončnimi žarki in nadležnimi komarji na popolnoma naraven način. Na delavnici bomo ustvarile izdelke, ki bodo poskrbeli za nego kože, njeno regeneracijo in zaščito.

Podrobnosti

Delavnica destilacije in hidrolatov

Datum: 27.6.2018

Cena: 50 €

Izvajalka: Inka

Destilacija in hidrolati za domačo uporabo

Vedno več ljudi se odloča za destilacijo lastnih zdravilnih zelišč, zato bomo na delavnici povedali vse o domači destilaciji. Primerjali bomo različne tipe destilatorjev med seboj, si ogledali postopek destilacije in ga opazovali skozi steklen destilator ter podrobno spoznali kar 15 različnih hidrolatov in njihovo uporabo v zdravilstvu in kozmetiki. Poudarek delavnice bo na lokalnih rastlinah z domačih vrtov in neokrnjenih slovenskih travnikov!

Podrobnosti

OKTOBER

Seminar formuliranja prestižnih serumov

Datum: 1.10.-22.10.2018

Cena: 290 €

Izvajalka: Inka

Aroma Akademija: Seminar formuliranja prestižnih serumov

Napreden seminar formuliranja visokokoncentriranih serumov, v katerih boš lahko uporabila najnovejše aktivne učinkovine z dokazanim aktivnim delovanjem. Ustvarjale bomo ciljno usmerjene izdelke za reševanje specifičnih kožnih težav, ki bodo dali opazne rezultate. Najbolj napredno izobraževanje pri nas, primerno tudi za vse tiste, ki bi se z izdelovanjem kozmetike želeli ukvarjati profesionalno. 4-tedenski program.

Podrobnosti

Velika šola aromaterapije

Datum: 13.10.2018-1.6.2019

Cena: 720 €

Izvajalka: Inka

Aroma Akademija: Velika šola aromaterapije

VŠA združuje vsa potrebna znanja, ki jih potrebuješ za samozavestno formuliranje aromaterapevtskih pripravkov, v katerimi boš uspešno reševala vsakodnevne težave svoje družine in pomagala svojim strankam. Zastavljena je celostno in z njeno pomočjo spoznaš tako kemijo eteričnih olj (na razumljiv in uporaben način), kot njihovo holistično delovanje. Poda ti vse, kar moraš vedeti o eteričnih oljih in njihovi uporabi. Poglobljeni 8-mesečni program.

Podrobnosti

NOVEMBER

Seminar klinične aromaterapije

Datum: 5.11.-26.11.2018

Cena: 290 €

Izvajalka: Inka

Aroma Akademija: Seminar klinične aromaterapije

SKA je namenjen vsem, ki bi želeli nadgraditi znanje o aromaterapiji ter varno in uspešno pomagati sebi in ostalim pri številnih vsakodnevnih težavah. Temelji na kemijski sestavi eteričnih olj, saj lahko preko nje lažje prepoznamo in razumemo delovanje posameznega eteričnega olja ali mešanice. Seminar združuje znanja, ki jih je voditeljica pridobila na številnih izobraževanjih v tujini in jih v literaturi ali na internetu ne najdete. 4-tedenski program.

Podrobnosti