JANUAR

Delavnica svilnata koža

Datum: 15.1.2018

Cena: 55 €

Izvajalka: Inka

Svilnata koža: maslo, mousse, krema, losjon

Poleg vsakodnevne nege obraza, so izdelki za nego telesa najpogosteje uporabljani. Kateri ti je ljubši – hranilno maslo ali penasti mousse? Ali imaš za nego obraza raje hidratantno kremo ali hitro vpojni losjon? Tokrat bomo izdelale kar vsakega izmed njih.

Podrobnosti

Seminar klinične aromaterapije

Datum: 16.1.-6.2.2018

Cena: 280 €

Izvajalka: Inka

Aroma Akademija: Seminar klinične aromaterapije

Seminar je namenjen vsem, ki bi želeli nadgraditi znanje o aromaterapiji ter varno in uspešno pomagati sebi in ostalim pri številnih vsakodnevnih težavah. Temelji na kemijski sestavi eteričnih olj, saj lahko preko nje lažje razumemo delovanje posameznega eteričnega olja ali mešanice. Seminar združuje znanja, ki jih je voditeljica pridobila na številnih izobraževanjih v tujini in jih v literaturi ali na internetu ne najdete.

Podrobnosti

Delavnica vsakodnevna nega

Datum: 17.1.2018

Cena: 65 €

Izvajalka: Barbara

Naravna vsakodnevna nega

Izdelki za vsakodnevno nego so tisti, ki jih uporabljamo najpogosteje. Poskrbite, da bodo varni in kar se da negovalni! Na delavnici vsakodnevne nege se boš naučila izdelovanja univerzalnih izdelkov, primernih za nego cele družine! Izdelamo kar 5 izdelkov za nežno vsakodnevno nego.

Podrobnosti

Naravno barvanje las

Datum: 18.1.2018

Cena: brezplačno

Izvajalka: Sonja

Naravno barvanje las in resnica o kani

Na predavanju vam bomo predstavili čudovite lastnosti naravnih pigmentov (kane, indiga, amle in sene) in prikazali postopek rastlinskega barvanja las. Ne gre le za naravne pigmente, pač pa za zdravilne rastline, ki nam poleg barve nudijo tudi nego in zaščito las ter skrbijo za zdravo lasišče brez prhljaja, delujejo proti izpadanju las in sivenju.

Podrobnosti

Naravna kozmetika za obraz

Datum: 22.1.2018

Cena: 55 €

Izvajalka: Barbara

Aromakozmetika za obraz

Če si želiš naravne kozmetike, prilagojene samo tvoji koži, je to delavnica zate! Spoznale bomo naravne sestavine, ki bodo našo kožo negovale, vlažile in jo nahranile. Preučile bomo s čim si lahko pomagamo pri mozoljčkih, občutljivi koži, gubicah, izsušeni koži in drugih pogostih težavah. Izdelale bomo čudovite pripravke, ki bodo individualno prilagojeni našemu tipu kože in uživale v prestižni negi ustvarjenih izdelkov.

Podrobnosti

Delavnica izdelave anti-age kozmetike

Datum: 25.1.2018

Cena: 65 €

Izvajalka: Inka

Anti-age kozmetika

S staranjem naša koža izgublja čvrstost, prožnost in vlago. Koža postane izsušena, bolj groba, na njej se pojavijo tudi pigmentni madeži in gube. Zelo veliko škodo naši koži povzroči tudi UV sevanje, ki ima za kožo nepopravljive posledice. Na delavnici anti-age nege bomo izdelale regenerativne izdelke, ki bodo našo kožo popolnoma prenovili. Jo potrebuješ tudi ti?

Podrobnosti

FEBRUAR

Delavnica naravnih alkoholnih parfumov

Datum: 7.2.2018

Cena: 60 €

Izvajalka: Martina

Ustvari svoj vonj – 2.del: formuliranje alkoholnih parfumov

Si želiš dišati unikatno? Bi želela biti obdana le z naravnimi vonji, ki nate delujejo blagodejno? Ustvari edinstven naravni parfum, ki ustreza tvoji osebnosti in ti je “pisan na kožo”.

Podrobnosti

Izdelava in prodaja domače kozmetike

Datum: 9.2.2018

Cena: 35 €

Izvajalec: Matej Štante

Predavanje: Prodaja domačih kozmetičnih izdelkov

Vedno več ljudi se zanima za izdelavo domače kozmetike in vedno več je tistih, ki se odločajo za prodajo lastnih kozmetičnih izdelkov. Ker je zakonodaja na tem področju zelo obsežna in stroga, smo za vas pripravil sklop predavanj, kjer boste izvedeli vse o proizvodnji in prodaji lastne linije. Vse informacije, ki jih potrebujete, na enem mestu.

Podrobnosti

Začetna delavnica naravnih krem

Datum: 15.2.2018

Cena: 55 €

Izvajalka: Inka

Izdelava naravnih krem – začetna

Koliko krem si že kupila in ti sedaj tičijo v kopalniški omarici, ker ti ne ustrezajo? Nauči se izdelati kremo, prilagojeno svojim željam! Pridruži se nam na delavnici izdelave emulzij, ki jih bomo prilagodile svojemu tipu kože, trenutnemu stanju in morebitnim težavam. Zabavna delavnica na kateri pridobiš osnovno znanje o izdelovanju individualno prilagojenih krem.

Podrobnosti

MAREC

Naravna nega las

Datum: 7.3.2018

Cena: 55 €

Izvajalka: Barbara

Svilnati lasje – naravna nega las

Če si opravila s kemijo in si želiš naravne nege las, je to prava delavnica zate! Naravne sestavine negujejo naše lase in jim nudijo vse, kar potrebujejo za zdravje in sijaj. Spoznaj jih in iz njih ustvari naravne negovalne izdelke, ki bodo razvajali tvoje lase.

Podrobnosti

Delavnica izdelave naravnih krem

Datum: 19.3.2018

Cena: 55 €

Izvajalka: Inka

Umetnost ustvarjanja: Naravne kreme za obraz

Kdo si ne bi želel izdelati kreme za obraz, prilagojene svojim željam? Najbolj obiskana in zabavna delavnica, na kateri se naučiš izdelovanja krem (emulzij) glede na lastni tip ali stanje kože, hkrati pa prilagodiš strukturo, vpojnost in izdatnost svojim željam. Končno krema, ki ti bo “pisana na kožo”!

Podrobnosti

APRIL

Macerati in mazila

Datum: 10.4.2018

Cena: 55 €

Izvajalka: Inka

Zakladi narave: Čudoviti macerati in blagodejna mazila

Verjetno si že slišala za ognjičevo in šentjanževo olje. Gre za macerat, torej olje, v katerem smo nekaj tednov namakali zelišče. V tem času se zdravilne komponente iz rastline izlužijo in obogatijo naše olje, ki ga nato lahko uporabimo za terapevtska mazila in druge negovalne izdelke. Nauči se jih izdelovati pravilno in izkoristi vse, kar ti ponujajo!

Podrobnosti

Delavnica destilacije in hidrolatov

Datum: 18.4.2018

Cena: 50 €

Izvajalka: Inka

Destilacija in hidrolati za domačo uporabo

Če je prva stopnja izdelava domačih izdelkov, je naslednja logična stopnja pridelava lastnih surovin. Iz tradicionalne izdelave prevretkov, maceratov in tinktur se bomo tokrat pomaknili na nekoliko bolj napredno področje – destilacijo. Poudarek delavnice bo na lokalnih rastlinah z domačih vrtov in neokrnjenih slovenskih travnikov!

Podrobnosti

Delavnica naprednih krem

Datum: 19.4.2018

Cena: 65 €

Izvajalka: Inka

Izdelava naprednih krem (s Tovarno Organika)

Že veselo izdeluješ svoje kremice, vendar bi želela znanje poglobiti? Naučile se bomo samostojnega grajenja receptur, podrobneje raziskale naravne emulgatorje in številne aktivne učinkovine, hkrati pa izdelale prestižne kremice za še tako zahtevno kožo!

Podrobnosti