<span data-lazy-src="https://www.naravni-koticek.si/wp-content/uploads/2017/01/vtisi-udelezenk.png"><noscript><img src=
"Pred časom sem ugotovila, da pravega znanja o (varni!) izdelavi naravnih doma narejenih izdelkih za kožo in lase ne bom dobila iz knjig ali še manj iz interneta, da potrebujem znanje nekoga, ki ve, kaj dela. Na Inkini delavnici sem se naučila osnovnih zakonitosti – dobila znanje, ko lahko narediš izdelke, ki so ti pisani na kožo (dobesedno 🙂 ) Veselim se preizkušanja receptov, ki sem jih dobila, pa tudi tistih, ki jih bom ustvarila sama… Pa še to – vzdušje je bilo res odlično!"
- Petra, Delavnica: Napredni čistilni izdelki
<span data-lazy-src="https://www.naravni-koticek.si/wp-content/uploads/2017/01/vtisi-udelezenk.png"><noscript><img src=
"Sama sem bila nad delavnico popolnoma prevzeta. Je sicer res, da že imam nekaj osnove, pa vendar sem se v teh 4 urah naužila veliko novega znanja, katerega bom uporabila pri izdelavi krem za obraz in še nekaterih drugih izdelkih v prihodnje. Všeč mi je bilo tudi delo v skupinah, bilo nas je ravno prav, po 3-4 v skupini. Najbolj me je navdušil praktičnih del delavnice, ker se iz tega največ naučimo. Inka pa svoje znanje, ki ga ni malo, predaja na način, da ga vsi razumemo in se seveda nisem mogla upreti skušnjavi, da se ne bi prijavila na njeno naslednjo delavnico Naravna nega las."
- Lili , Delavnica: Prestižni izdelki Immortelle
<span data-lazy-src="https://www.naravni-koticek.si/wp-content/uploads/2017/01/vtisi-udelezenk.png"><noscript><img src=
"Že nekaj časa me zanima izdelava naravne kozmetike in zelo sem vesela, da sem naletela na Inkine delavnice. Za začetek sem se udeležila delavnice Aromakozmetika za obraz, zagotovo pa še pridem. Inka je super predavateljica, zelo jasno in pregledno nam je predala veliko novega znanja in uporabnih informacij. Izdelki so odlični. Zdi se mi, da se mi je koža polepšala že po tednu dni uporabe. Udeležbo priporočam čisto vsem."
- Neli , Delavnica: Aromakozmetika za obraz
<span data-lazy-src="https://www.naravni-koticek.si/wp-content/uploads/2017/01/vtisi-udelezenk.png"><noscript><img src=
"Pri Inki sem se udeležila treh delavnic – Aromakozmetika za obraz, Naravne kreme za obraz in Svilnati lasje. Toplo priporočam vsakomur, ki si želi prejeti znanje za izdelavo kozmetičnih izdelkov, ki so resnično prilagojeni tipu kože. Ključna stvar, ki sem se je naučila pri kremah, je bila izdelava recepta za kremo. Znanje sem dobro izkoristila tudi za izdelavo unikatnih daril za prijateljice.  Navdušene so bile. Z veseljem pridem še na kakšno delavnico!"
- Brigita , Delavnica: Aromakozmetika za obraz, Naravne kreme za obraz, Svilnati lasje
<span data-lazy-src="https://www.naravni-koticek.si/wp-content/uploads/2017/01/vtisi-udelezenk.png"><noscript><img src=
"Delavnica Naravne kreme za obraz je čudovita delavnica, z izčrpnim predavanjem in veliko samostojnega dela v družbi deklet s podobnimi zanimanji. Še enkrat hvala, Inka."
- Tanja , Delavnica: Umetnost ustvarjanja – naravne kreme za obraz
<span data-lazy-src="https://www.naravni-koticek.si/wp-content/uploads/2017/01/vtisi-udelezenk.png"><noscript><img src=
"Čeprav že imam nekaj prakse z domačimi emulzijami, sem se zopet naučila nekaj novega. Delavnica je potekala v čudovitem ustvarjalnem ozračju. Med nami so se kar iz nič spletle skoraj prijateljske vezi, ko smo mešale, tehtale, vonjale…. Vsekakor bom prišla še na katero od tvojih delavnic, upam samo, da ti jo bo uspelo organizirati konec tedna. Še veliko uspeha ti želim in kmalu na svidenje."
- Barbara  , Delavnica: Svilnati lasje – naravna nega las
<span data-lazy-src="https://www.naravni-koticek.si/wp-content/uploads/2017/01/vtisi-udelezenk.png"><noscript><img src=
"Kar me je pri Inki in delavnicah v Naravnem Kotičku najbolj navdušilo je to, da se trudi znanje podati na način, da ga bomo lahko kar najbolje sami izkoristili doma pri izdelovanju svojih izdelkov. Udeležila sem se veliko delavnic pri različnih izvajalcih in le pri njej smo se na obeh delavnicah učili KAKO GRADITI RECEPTURO. Ne samo prilagoditi, ampak zgraditi. To mi je kot uporabnici od vsega najbolj pomembno, saj smo ljudje različni in si želim ne samo receptov, pač pa znanja, kako jih lahko prilagodim, saj imamo v družini določene težave s kožo. Samo Inka mi je dala razumevanje, da lahko sedaj gradim in izdelujem svoj recepte, ne le prilagajam tiste, ki jih najdem. Inka, hvala! Zlata si vredna 🙂"
- Renata , Delavnica: Umetnost ustvarjanja – naravne kreme za obraz in Svilnati lasje – naravna nega las
"Delavnica Svilnata koža – maslo, mousse, krema, losjon je presegla moja pričakovanja. Prijazen, nasmejan, sproščen in razumljiv način podajanja osnov teorije, nato pa tehtanje, mešanje, stepanje, vohanje…in iskanje še kakšnega nenamazanega kotička kože, kjer bi lahko svoje »še tople« izdelke preizkusile. Nad izdelki sem tako navdušena, da jih kar malo »šparam«, da ne bi prehitro zmanjkali. Mogoče bi morala navdušenje malo bolj skrivati, saj imam zaradi njega vedno daljši seznam tistih, ki želijo biti poskusni zajčki za nadaljnje ustvarjanje 🙂 Inka, hvala! P.S.: Že razmišljam, katera bo moja naslednja delavnica."
- Martina
"Hvala za zelo poučno torkovo delavnico o različnih strukturah kremic. Zelo zanimivo je gledati in v praksi izkusiti, kako se sestavine na različne načine povežejo med sabo. Do zdaj sem izdelovala le masla, torej brez vode, emulgatorjev in konzervansov in se ne morem načuditi mehkobi krem, ki smo jih izdelale. Vidi se, da imate ogromno teoretičnih in praktičnih izkušenj, kar mi je zelo pomembno pri tovrstnih izobraževanjih. To je bila moja prva delavnica, ampak zagotovo še pridem!"
- Barbara
"Zelo rada nabiram zdravilne rožice in jih uporabljam za razne čajne mešanice. In sem si zaželela to znanje nadgraditi in narediti še kaj drugega. Po starem receptu sem tudi naredila ognjičevo mazilo. Na delavnici o maceratih pa sem se naučila, da mi ni treba uporabljati živalskih maščob (kar me je že prej motilo) in tudi rožic ne segrevati na visokih temperaturah. Super kremice smo naredile in se veliko naučile. HVALA Inka, pridem spet!"
- Marina
"Delavnica Naravna nega las je moja peta delavnica pri Inki. Z veseljem pričakujem naslednjo. Inka je mlada dama, ki premore ogromno znanja in ga odlično posreduje udeleženkam delavnic. V skupini zna ustvariti prijetno, domače vzdušje in udeleženke vedno sproščeno izmenjavamo pozitivne in negativne izkušnje na področju nege kože, las, higiene… Na delavnicah sem pridobila veliko teoretičnega in praktičnega znanja. Sedaj sama izdelujem kreme za obraz, serume, maske, pilinge in to iz naravnih sestavin. Moja koža je zdrava in sijoča. Kar pa je najpomembneje – odpravila sem težave na koži, ki so me pestile že od mladosti. Za vse to se moram zahvaliti Inki!"
- Dragica
"Včeraj sem obiskala čokoladno delavnico, ki nas je prav zares popeljala v čudovit svet vonjav kakavovega masla, vanilije, eteričnih olj,… Bila presenečena, s kakšno lahkoto se naredijo te kremice iz kakava. Predvsem pa tako lepo dišijo 🙂 Vse ostanke, ki niso šli v kreme, smo postrgale in se kar tam namazale, po obrazu, rokah, komolcih. 🙂 Hvala, Inka! Se še kdaj vidimo!"
- Marija
"Na delavnici sem preživela prijetno popoldne. Predavateljica nas je s primeri uvedla v »čarovnijo« izdelave kozmetike. Če bi vedela, da je tako enostavno, bi že zdavnaj tudi sama poskusila. Zelo priporočam."
- Jadranka
"Na delavnico sem šla brez pričakovanj na željo prijateljice. Zelo sem presenečena nad pristopom predavateljice, ki je zares strokoven in prijazen. Domov sem odnesla veliko novega znanja in nekaj novih naravnih izdelkov. Hvala, Inka!"
- Kara