Zaščitni faktor iz narave

Zaščitni faktor iz narave

Za revijo Pomagaj si sam (priloga Jane) sem napisala obširen članek z recepti o negi kože poleti. Izdelajte svojo kremo za sončenje, losion za po sončenju in repelent proti klopom, komarjem ter ostalim mrčesom. Hkrati vam članek ponuja tudi številne nasvete in opozorila glede izdelovanja kozmetike doma.

Gre za prvi članek, ki pokuka tudi v moje zasebno življenje, opisuje mojo povezanost z naravno in poda krajši vpogled v to, kako sem se pričela ukvarjati z izdelovanjem naravne kozmetike 😉

 

Članek si lahko preberete s klikom na sliko.

recija pomagaj si sam

2 komentarja

 • Avatar
  Jožica Martinuč

  Pozdravljena,
  Redno prebiram vaše članke objavljene v reviji Bodi eko. V zadni številki ste omenili manjši destilator. Prosim vas, če mi lahko sporočite, kje je možno nabaviti tako majhne. Na vrtu imam kar precej zališč iz katerih si za domače potrebe pripravljam čaje, tinkture in macerate. Rada pa bi si izdelala tudi destilate.

  Za odgovor se vam že v naprej zahvaljujem.

  Lep dan, Jožica

  • Inka P. Gerkšič
   Inka P. Gerkšič

   Pozdravljeni, Jožica.

   Majhne steklene destilatorje, namenjene domači destilaciji (zdravilnih rastlin z vrta, travnikov in gozdov), bodo v kratkem pričeli izdelovati v Sloveniji. So izredno kvalitetni (slovensko-nemška izdelava) in prilagodljivi vašim željam. Če vas zanima, se mi oglasite na info@naravni-koticek.si, da vas obvestim kdaj bodo na voljo. Če bo vse po sreči, v roku tedna dni.

   Prijazen pozdrav,
   Inka

Imaš vprašanje ali komentar? Napiši :)