Pridruži se mi na popotovanju do lepe kože, prejmi e-priročnik "Spoznaj svojo kožo" in zasij v vsej svoji lepoti!
Pridruži se mi
članstvo

Formulatorski pospeševalnik

Spletno formulatorsko članstvo z Inko
Kozmetični laboratorij za ustvarjalke domače kozmetike

 

 

Ustvari izdelke, ki ti bodo "pisani na kožo" in koži ponudi tisto, kar si želi, potrebuje in si zasluži!
Brez kompromisov.
Za srečno kožo in tvoje zadovoljstvo. ♥

Se tudi tebi dogaja ...

 • ...da se lotiš izdelave in se ti poraja 100 vprašanj, zato ne veš kako naprej? (mene je včasih to prav ohromilo)
 • ...da ob svojem raziskovanju naletiš na nasprotujoče si informacije? (uf, kolikokrat se je to pripetilo meni!)
 • ...da si želiš izdelati kozmetiko po meri svoje kože in ne veš kako se lotiti?
 • ...da kupiš super sestavino in ti potem stoji doma, saj ne veš kako jo uporabiti?
 • ...da ustvariš izdelke, a z njimi nisi čisto zadovoljna, ker jim manjka pika na i?
 • ...da ne veš točno kaj tvoja koža potrebuje? (koliko let nisem vedela in ji dajala napačno nego!)
 • ...da se bojiš ponesrečenih poskusov ali da se sploh ne moreš spraviti k izdelovanju ali formuliranju?
 • ...da si naštudirala teorijo, v praksi pa se zatakne in zato najdeš 1001 izgovor, da ne formuliraš svojih izdelkov?
 • ...da te stanje tvoje kože občasno spravlja v obup, saj je nikakor ne moreš "spraviti v red"? Pogled na fotografije oseb, ki jim slediš na FB in IG pa te spravljajo v stisko, saj nimaš takšne "sreče", da bi bila tudi tvoja polt brezhibna?
 • ...da se pogosto zalotiš, ko si rečeš: “Samo še tole delavnico dam skozi in samo še tole se naučim, potem pa se lotim izdelovanja/formuliranja”? (jaz sem bila umetnica v odlašanju in "hrčkanju" znanja!)

 

Kako zelo te razumem! Res.

Tudi sama sem bila tam in "dajala čez" vse dvome in izzive, ki so me pogosto držali nazaj na moji poti ustvarjanja in iskanja boljših rešitev za mojo kožo. Pogosto sem obupavala in za nekaj časa ustvarjanje povsem odložila. A si tako žal še podaljšala čas do idealnih izdelkov, ki so mi (sedaj) pisani na kožo in do tega, da moja koža dobi tisto, kar zares potrebuje in najboljše, kar si zasluži.

 

Draga moja, ob tebi sem!

Na poti ustvarjanja in raziskovanja ne boš nikoli več sama. V družini te čakam s podporo, pomočjo in razumevanjem. Pridruži se mi in svojim izdelkom ponudi novo priložnost. Svoji koži pa končno to, kar si zanjo želiš - le najboljše. ♥

Dobrodošla!

Dobrodošla doma

Draga ustvarjalka, formulatorka in ljubiteljica naravne kozmetike,

dobrodošla doma. V svoji novi družini, kjer se podpiramo, skupaj rastemo, delimo izkušnje in se zabavamo. Dobrodošla v družini istomislečih ustvarjalk, ki si si jo vedno želela, a nikoli imela.

V spletnem članstvu bomo razrešile vse tvoje formulatorske, ustvarjalne in kožne izzive. Iz moje knjižnice znanja si lahko izbiraš spletne tečaje, webinarje ali mesečne recepture po svoji želji ali pa se pocrkljaš z individualnim svetovanjem. Ko se ti na poti raziskovanja in ustvarjanja kozmetike pojavi kakršnokoli vprašanje, sem ti na voljo. Nisi prepričana kako uporabiti novo sestavino? Ali kaj je šlo narobe pri izdelku, ki se ti je ponesrečil? Zakaj nek izdelek tvoji koži ne ustreza in kako ga izboljšaš? Karkoli in kadarkoli.

Tukaj sem, da te spomnim, da na svoji poti izdelovanja kozmetike nisi sama. S tabo sem na vsakem koraku tvoje poti.

Topel objem,
Inka

Kako deluje Formulatorski pospeševalnik?

Članstvo je tvoja neprestana podpora na področju formuliranja in izdelave domače kozmetike ter raziskovanja najnovejših sestavin in skrivnostnega delovanja kože. Omogoča ti rast in razvoj, vedno boljše izdelke in zadovoljno kožo. Preko razumevanja kože je članstvo tudi tvoja pot do izdelave bolj kakovostnih in smiselnih izdelkov, ki ti bodo “pisani na kožo”.

Glavne značilnosti Formulatorskega pospeševalnika:

 1. Člansko obdobje: 4 mesece
  Eno člansko obdobje traja 4 mesece, kar pomeni, da se nam samo za mesec dni ne moreš pridružiti. Zakaj? Ker mesec ali dva NI dovolj časa za vidne spremembe - tako v znanju za nadgradnjo izdelkov, kot pri izboljšanju specifičnih kožnih izzivov. Želim, da dosežeš uspeh in si z rezultati zadovoljna in čez noč jih žal ni. ;)
 2. plačilo in ugodnosti
  Ne skrbi. Četudi traja člansko obdobje 4 mesece, lahko naročnino še vedno plačuješ mesečno. Pri plačilu v enkratnem znesku za eno člansko obdobje, prejmeš uporabno darilce. V primeru plačila za celotno leto, pa te nadgradim z dodatnim mesecem članstva brezplačno in 30 min 1:1 posvetom.
  Več o paketih in načinih plačila najdeš nižje.
 3. knjižnica znanja
  Vsako člansko obdobje si lahko izbereš vsebine iz naše knjižnice znanja brezplačno: spletni tečaji, webinarji, mesečne recepture ali individualno svetovanje za vse tiste, ki želite individualno podporo pri izdelkih, koži ali poslovni rasti na tem področju.
  Možnosti izbire najdeš nižje.
 4. Srce članstva
  Glavni namen in vrednost članstva je v konstantni podpori in pomoči, ki jo v njem dobiš. Vsak teden odgovarjam na vaša vprašanja (če jih bo veliko, bomo naredili Q&A dvakrat tedensko) s področja kože, sestavin, ustvarjanja in formuliranja.
  Na ustvarjalni poti ne boš nikoli več sama!

 

Članice boste na svoj elektronski naslov vsak mesec prejele mesečno e-publikacijo z vsemi pomembnim in zanimivimi informacijami ter povzetkom mesečnega dogajanja.

Predstavitev članstva v video obliki

Kaj ti prinaša Formulatorski pospeševalnik?

S prijavo v članstvo prejmeš:

 1. 1. vsako člansko obdobje (4 mesece) si izbereš DARILO:
 • 1x spletni tečaj po tvoji izbiri ALI
 • 2x webinar po tvoji izbiri ALI
 • 3x mesečno recepturo po izbiri ALI
 • 1x 60 min individualnega svetovanja
 1. 2. zaprto podporno Facebook skupino, v kateri te čaka:
 • 1x tedensko: dan za Q&A  – naša ekipa odgovarja na vsa tvoja vprašanja;
 • 1x tedensko: "Formulatorski dosežki" – delimo ustvarjalne zmage in dosežke in se skupaj veselimo;
 • 1x mesečno: "Izmenjevalnica" – menjava sestavin, embalaže ali pripomočkov, ki jih ne potrebujemo ali višek izdelkov, ki nam ostaja;
 • vsak konec meseca: na svoj mail prejmeš mesečno publikacijo s povzetkom vsega dogajanja v tekočem mesecu za lažje iskanje;
 • BONUS #1: občasno skupinsko naročanje sestavin iz tujine;
 • BONUS #2: občasna srečanja preko Zooma ali v živo;
 • PRESENEČENJE: občasno te pocrkljam z dodatnimi darilci. ♥

Takole je videti okviren urnik v članstvu: (objavljen urnik je simboličen)

Kako je z dostopom do vsebin?

 1. knjižnica znanja
  Vsak prvi teden članskega obdobja si brezplačno izbereš vsebine iz naše knjižnice znanja. V primeru, da si izbereš spletni tečaj ali webinar, imaš dostop do spletne učilnice 12 mesecev (dostop ohraniš tudi, če po enem članskem obdobju iz članstva izstopiš). Mesečne recepture v obliki e-knjižice prejmeš na svoj elektronski naslov. Individualno svetovanje se lahko izvede preko telefona, zoom programa ali v obliki zvočnih posnetkov, ki ti jih pošljem preko maila (po sprotnem dogovoru).
  OPOMBA: V knjižnico znanja niso vključena poglobljena izobraževanja, delavnice v živo, razvoj formulacij po meri in ponudba za podjetja. Izbereš si lahko vsebine, ki so starejše od 6 mesecev.
 2. Q&A posnetki in druge vsebine v podporni facebook skupini
  Naša ekipa vsak teden odgovarja na vaša vprašanja, ki jih lahko zastavljate v podporni Facebook skupini. Mentorice svoje odgovore posnamemo in posnetek objavimo v FB skupini, kjer ostane za vedno (oziroma dokler je članstvo aktivno). Q&A posnetke si lahko ogledaš kadarkoli, torej tudi za nazaj ali večkrat, če želiš osvežiti spomin.
  OPOMBA: Dostop do FB skupine in vseh vsebin v njej imaš dokler si članica.

 

Se ti zdi, da ne boš uspela vsega izkoristiti/bo vsega preveč?

 1. Namen članstva je tvoja rast
  Ne skrbi. Vsaka izmed članic ima svoj tempo in nihče te ne bo priganjal. Glavno je, da imaš na svoji ustvarjalni poti konstantno podporo in pomoč, ki jo izkoristiš takrat, ko jo potrebuješ. V vmesnem času pa svoje znanje nadgrajuješ z vsebinami po tvojem izboru, ki so ti v članstvu na voljo brezplačno. Če vidiš, da v prvem obdobju članstva (4 mesece) ne uspeš predelati spletnega tečaja, si v naslednjem obdobju izbereš raje 3 mesečne recepture. Če v nekem obdobju raje nabiraš znanje, kot pa ustvarjaš, si izbereš 2 webinarja ali pa si privoščiš individualno svetovanje glede kožnega izziva, izboljšanja lepotilne rutine ali lastne formulacije. Dostop do programov ti ostane leto dni, torej ni potrebe, da se ti s predelovanjem mudi.
  Torej tudi če pride obdobje, ko imaš več dela in manj časa za članstvo, ničesar ne zamudiš
 2. Optimalna kombinacija po tvoji meri

  V vsem svojem razmišljanju o tem kako bi te lahko najbolje podprla, nisem našla boljše variante od članstva, ki ti ga ponujam. Vsak teden odgovori na vsa vprašanja, ki se ti porajajo, hkrati pa si lahko vsake 4 mesece brezplačno izbereš poljubno kombinacijo naših storitev, ki ti v tistem trenutku najbolj ustreza. Tako se odločiš za nadgradnjo znanja, dopolnitev svoje zbirke receptur z dodatnim formulacijami ali individualnim svetovanjem, kjer me lahko vprašaša karkoli, česar morda v članstvu pred vsemi ne bi želela izpostavljati. Kaj lepšega si sploh lahko še želiš?
  Za najbolj kakovostne izdelke, tvojo (formulatorsko) samozavest in srečno kožo. ♥

Kam te članstvo pripelje in kaj ti da?

 1. kakovostni izdelki
  S poglobitvijo znanja boš svoje izdelke še nadgradila, jih izboljšala in dodelala. Na ta način bodo dobili tisto piko na i, po kateri si ves čas segala.
 2. nega po tvoji meri
  Ker boš dodobra spoznala svojo kožo in bolje razumela njeno delovanje, si boš izdelke končno lahko prilagodila tako, da ti bodo "pisani na kožo".
 3. lepša in bolj zdrava koža
  Z razumevanjem kože in prilagoditvijo izdelkov, da ji bodo dajali točno tisto, kar si želi in potrebuje, boš zagotovo izboljšala stanje svoje kože. Naj koža ponovno zasije!
 4. samozavest
  Opremljena z novim znanjem in konstantno podporo, boš samozavestno skočila v katerikoli formulatorski izziv! Ravno tako se boš (še) z večjim veseljem pogledala v ogledalo. ♥

Tvoja pot uspeha

Pridružiš se mi lahko ne glede na to, na kateri stopnji si in kakšno predznanje imaš. Prikazujem ti tvojo pot uspeha in cilj, h kateremu te bom peljala. Ne skrbi – vsaka članica bo imela svoj lasten tempo in premikale se bomo korak po korak. Namen članstva je tvoja rast, krasni izdelki in zadovoljna koža. Nikamor se ti ne mudi.

V katerem koraku se prepoznaš? Katera bo najina prva akcija? 😉

 1. Zvedava začetnica

  Predznanje: Brez predznanja.
  Izdelki, ki jih izdelujem: Izdelkov še ne izdelujem.
  Miselna naravnanost: Ne vem točno kje začeti. Kaj, če gre kaj narobe? Lahko naredim kaj škode?
  Akcija: Zaenkrat še brez izkušenj, a odločena, da se podam na pot izdelovanja naravne kozmetike, ki mi bo pisana na kožo. Pripravljena sem na naslednji korak!
 2. Previdna poizkuševalka

  Predznanje: Nekaj teoretičnega predznanja oz. posamezne informacije, ki niso čisto "urejene".
  Izdelki, ki jih izdelujem: Ustvarjam enostavne izdelke "iz kuhinje": piling s soljo in sladkorjem, maska za obraz iz jogurta/avokada/banane, maska za lase iz olja in rumenjakov/kisa ipd. Morda sem po kakšni recepturi z interneta že izdelala enostavne kozmetične izdelke.
  Miselna naravnanost: Strah me je neuspeha in ponesrečeni poskusi mi vzamejo voljo.
  Akcija: Spoznala sem prve sestavine "iz kuhinje" in ustvarila preproste izdelke. Pripravljena sem na naslednji korak!
 3. Nadobudna ustvarjalka

  Predznanje: Nekaj več teoretičnega znanja o sestavinah in postopkih.
  Izdelki, ki jih izdelujem: Izdelujem manj zahtevne izdelke: balzam za ustnice, mazilo, olje za obraz, maslo za telo ipd.
  Miselna naravnanost: Sem in tja mi kaj ne uspe, kar me za kratek čas spravi v slabo voljo/stres.
  Akcija: Uporabljam osnovne sestavine, ki jih uporabljamo v domači kozmetiki in izdelujem številne izdelke za nego. Odločena sem, da želim več (znanja in razumevanja)!
 4. Entuziastična raziskovalka

  Predznanje: Veliko znanja o sestavinah in osnovno poznavanje kože.
  Izdelki, ki jih izdelujem: Izdelujem že tudi zahtevnejše izdelke z aktivnimi sestavinami, emulzije in izdelke s površinsko aktivnimi snovmi.
  Miselna naravnanost: Navdušeno ustvarjam in neuspeli poskusi me ne spravijo iz tira. Zavedam se, da so to le koraki na poti k uspehu.
  Akcija: Spoznavam napredne sestavine, veliko berem, hodim na delavnice ali se izobražujem na on-line tečajih, veliko izdelujem. Pripravljena sem stopiti na pot samostojnosti!
 5. Samozavestna formulatorka

  Predznanje: Ogromno znanja o sestavinah in dobro poznavanje kože.
  Izdelki, ki jih izdelujem: A sploh še česa ne izdelujem? ;) Napredne kompleksne izdelke, ki jih formuliram sama.
  Miselna naravnanost: Ob formuliranju in ustvarjanju uživam 100 na uro in čutim, da sem z vsakim ponesrečenim poskusom bližje svoji idealni formulaciji.
  Akcija: Razumem delovanje kože in kaj potrebuje, poznam nekompatibilnost sestavin in brez strahu formuliram lastne recepture. Neskončno uživam v ustvarjanju./Razmišljam ali se pripravljam na lansiranje lastne kozmetične linije.

Kaj so povedale članice preteklega članstva?

Inka

Zakaj sem ustanovila članstvo

Včasih sem verjela v to, da je znanje glavno. Potem pa sem ugotovila, da je še bolj kot znanje, pomembna neprestana podpora. Na delavnicah, ki jih izvajam že preko 10 let, sem vam podala goro znanja. Vendar sem z leti ugotovila, da ne glede na to, koliko znanja vam predam, koliko sestavin obravnavamo, koliko izdelkov ustvarimo na delavnici, se še vedno pogosto zgodi, da ne veste kako se lotiti formuliranja. Katero sestavino uporabiti za določen namen, pri specifični težavi? Koliko? Kdaj jo dodati? Kako menjati sestavine med seboj, če neke nimate na voljo? Tudi koža vam je še velika neznanka. In če ni razumevanja kože, ni izdelkov, ki bi ji bili “pisani na kožo”.

Ugotovila sem, da je to, kar potrebujete, konstantna podpora. Dostopnost za vprašanja, ki se vam pojavljajo. Spodbuda, kadar se vam ustavi. Tolažba, kadar gre kaj narobe. In praznovanje, ko vam uspe! ❤

Moja vrednost, ki vam jo podam, se ne meri v količini pridobljenega znanja, pač pa v tem, kako sproščene ste pri formuliranju, kako z veseljem izdelujete in kako premagujete svoj strah pred neuspehom.

In članstvo Formulatorki pospeševalnik ti na tej poti zagotavlja vse, kar potrebuješ. Zbirko vseh naših programov in formulacij, hkrati pa konstantno podporo za vsa vprašanja, ki se ti ob ustvarjanju porajajo.

Izredno se veselim našega druženja v sklopu članstva. Težko že pričakujem tvoje uspehe in krasne izdelke, ki jih boš ustvarila. Se vidimo kmalu, moja draga! ❤

Topel objem,
Inka

 

Predstavitev članstva v video oblikiKošarica

Zapri