Naravni Kotiček ponuja pester nabor delavnic, ki se jih lahko udeležiš.

Številne so take, ki so primerne za vse, tudi zacetnice, saj predznanje ni potrebno. Veliko pa imamo tudi takšnih, ki so napredne in zahtevajo doloceno predznanje, saj sicer ne boš mogla slediti snovi ali postopkom izdelave. Pokukaj v primerno kategorijo in najti pravo zase ?? Ce nisi prepricana ali bi bila delavnica prava zate ali ne, se mi oglasi in skupaj bova ugotovili katera bi bila zate najbolj primerna.

Prednost naših delavnic

CELOSTNI PRISTOP

Naše reševanje težave bo učinkovito le, če se tematike lotimo celostno in uporabo izdelkov podpremo tudi s pravilno prehrano, vajami in alternativnimi pristopi. Tematiko vedno obdelamo iz različnih zornih kotov.   

VRHUNSKA KOZMETIKA 

Izdelki, ki jih izdelujemo, so na visoki ravni in primerljivi tistim, ki jih kupite v trgovinah in drogerijah, le (po sestavi in učinkovitosti) še boljši! Stremim k temu, da so delavnice uravnovešene med strokovnostjo in ustvarjalnostjo in se trudim, da je znanje, ki ga pridobite, vedno uporabno!  

SAMOSTOJNOST PRI USTVARJANJU

Na delavnicah udeleženke ustvarjate izdelke samostojno. Poleg tega je poudarek na večini delavnic na tem, da te naučim grajenja receptur (ne le sledenja že napisanim), da si lahko pri ustvarjanju doma samostojna.  

Naravni Kotiček v številkah

3098
Zasedenih mest
374
Izvedenih izobraževanj
10504
Ustvarjenih izdelkov
1346
Napisanih strani skript

Več o meni

Ponudba za podjetja

 

Team building 

Za uigranost vaše ekipe,

boljše odnose in

kvalitetno preživet skupni čas.

 

Poslovna darila 

Če želite vašim poslovnim partnerjem podariti nekaj drugačnega in osebnega lahko pod našim vodstvom izdela praznična darila kar vaš kolektiv.

 

Izobraževanje 

Izobraževanja o aromaterapiji in

izdelovanju naravne kozmetike

po vaši meri.