Pridruži se mi na popotovanju do lepe kože, prejmi e-priročnik "Spoznaj svojo kožo" in zasij v vsej svoji lepoti!
Pridruži se mi

Spletni tečaj: Izdelava naravnih krem

Tip delavnice:

Preko spleta

Izvajajo:

Inka P. Gerkšič, dermaestetik in mednarodno certificirana aromaterapevtka

Cena: 69,00 €

Izdelava naravnih krem je ena izmed tistih veščin, ki jo enostavno hočeš obvladati! :) Ni lepšega, kot individualno prilagojena naravna krema za obraz in ravno tega se naučiš na našem spletnem tečaju. Ko boš osnove osvojil/a, te lepo vabim še na nadaljevalno delavnico, na kateri se bomo poglobili v uporabo aktivnih sestavin, ki bodo tvojo najljubšo naravno kremo za obraz naredile še bolj učinkovito. Vendar pa je najprej potrebno postaviti dobre temelje.

Ta delavnica je odlična podlaga za vse ostale delavnice, na katerih je potrebno predznanje iz izdelovanja emulzij, npr. prestižni izdelki Immortelle, anti-age kozmetika, dekorativna kozmetika, arganova delavnica in ostale.

Verjamem, da bo po tečaju postala izdelava naravnih krem tvoje najljubše opravilo ;)

 (Na dnu strani te čaka posnetek FB LIVE - Skrivnosti izdelovanja emulzij)

Vsebina po modulih

1. MODUL: uvod
2. MODUL: Vse o emulzijah (1.del)
3. MODUL: Vse o emulzijah (2.del)
4. MODUL: Zaključek in presenečenje
5. MODUL - bonus: Pripomočki
6. MODUL - bonus: Merjenje pH-ja

Več v zavihku Podroben program ...

 

Spletni tečaj: Izdelava naravnih krem

Delavnica Izdelava naravnih krem je idealna zate, če:

 • te zanima izdelava emulzij (krem, losjonov, fluidov, serumov)
 • si do sedaj ustvarjal/a mazila in brezvodne izdelke, a želiš svoje znanje nadgraditi
 • emulzije že ustvarjaš, ampak ti manjka razumevanja in teoretične podlage
 • si kakšno kremo že izdelal/a, ampak z njo nisi povsem zadovoljen/zadovoljna
 • želiš koži na obrazu, rokah in telesu privoščiti najboljšo nego, ki je hkrati tudi hidratantna
 • imaš težave z izsušenostjo kože, ki je posledica uporabe zgolj anhidridnih (brezvodnih) izdelkov

 • te je že od nekdaj zanimalo kako si lahko ustvariš čisto svojo kremico, ki ti bo »pisana na kožo« ;)

Spletni tečaj: Izdelava naravnih krem

Z nakupom spletnega FB tečaja Izdelava naravnih krem prejmeš:

 • video posnetke s predavanjem
 • obsežno skripto s teorijo in opisom sestavin, številnimi nasveti in recepti
 • recepture za 4 odlične emulzije (2 za obraz in 2 za telo)
 • kupon za 20% popust pri nakupu sestavin pri največji slovenski spletni trgovini z naravnimi sestavinami

 Več v zavihku Podroben program ...

Razvajam te z recepturami:

 • hidratantna dnevna krema
 • bogata večerna krema
 • regenerativna krema za telo
 • negovalna krema za roke

Zaželeno predznanje

Ker je postopek izdelave krem nekoliko zahtevnejši kot je postopek izdelave drugih kozmetičnih izdelkov (npr. mazil, balzamov za ustnice, masel za telo ipd), svetujem vsaj nekaj začetniških izkušenj iz izdelovanja kozmetičnih izdelkov. Priporočam tudi vsaj osnovno poznavanje sestavin, ki jih uporabljamo pri izdelovanju naravne kozmetike, saj boš težko prilagodil/a kremo svoji koži, če ne veš katere sestavine ji ustrezajo. Pred udeležbo na delavnici krem ti svetujem obisk delavnice Aromakozmetika za obraz. Na njej dobiš podroben vpogled v osnovne sestavine in korake nege. Izdelaš izdelke za nego kože, vse od čistila, tonika, negovalnega izdelka ter pilinga in maske. Vse pridobljeno znanje uporabiš tudi na delavnici krem in ga nadgradiš z znanjem o izdelavi emulzij.

Nadgrajevanje znanja

Ko boš v izdelavi osnovnih krem že suveren/a, lahko svoje znanje nadgradiš z nadaljevalno delavnico Izdelava naprednih krem. Poudarek bo na grajenju receptur "iz nule" (formuliranju krem za različne namene) ter spoznavanju številnih naprednih naravnih aktivnih učinkovin, ki jih boš lahko vključil/a v svoje kremice. Če si nad izdelovanjem krem navdušena, je delavnica izdelave naprednih krem "a must", saj ti bo razširila obzorje in naredila tvoje kremice neprimerno bolj učinkovite!

Ko enkrat poznaš postopek izdelovanja emulzij, se nam lahko pridružiš tudi na ostalih delavnicah, ki zahtevajo to predznanje, npr. Prestižni izdelki Immortelle (kozmetika iz laškega smilja), Anti-age kozmetika (kozmetični izdelki, ki podpirajo in obnavljajo zrelo kožo), Argan – eliksir lepote in mladosti (izdelki iz arganovega olja) in številne druge.

Če pa bi se želela v formuliranje naravne kozmetike poglobiti bolj resno (zaradi svojega navdušenja po naprednem znanju ali pa želje po poslu v tej smeri), se nam lahko pridružiš na celoletnem programu Masterclass: Formuliranje naravne obrazne kozmetike ali enomesečnem Seminarju formuliranja prestižnih serumov

Spletna izobraževanja so časovno omejena

Dostop do spletnih tečajev in programov je 12 mesecev, do webinarjev pa 6 mesecev. Znotraj tega časovnega okvira si lahko posnetke pogledate kadarkoli in kolikor krat želite. Imate pa tudi možnost zakupa podaljšanja dostopa do tečajev za 1 leto in webinarjev za 6 mesecev. S podaljšanjem zakupite tudi vse morebitne nadgradnje in razširitve programa (vsebine, posnetke, gradivo). 


Inka

O predavateljici

Inka P. Gerkšič je dermaestetk in mediestetk ter mednarodno certificirana aromaterapevtka. Svoja izobraževanja je opravila na svetovno znanih formulatorskih in aromaterapevtskih šolah, seminarjih in konferencah. V zadnjih letih se zelo poglablja v skrivnostno delovanje naše kože ter dermatologijo in patologijo kože, saj je skozi delo ugotovila, da je to nujna osnova za dobre in smiselno formulirane izdelke.

Svoje znanje o formuliranju in izdelovanju naravne kozmetike ter aromaterapevtskih pripravkov ti podaja preko delavnic v živo, v zadnjem času pa tudi v obliki spletnih tečajev - katere so trenutno na voljo si lahko ogledaš pod aktualnimi delavnicami. Če si želiš poglobljenega znanja, se lahko pridružiš celoletnemu izobraževanju Masterclass: Formuliranje naravne obrazne kozmetike ali Velika šola aromaterapije. V primeru, da potrebuješ redno podporo, saj se ti pri formuliranju, ustvarjanju in raziskovanju porajajo številna vprašanja, pa ti omogoča hiter napredek ne glede na tvoje predznanje v spletnem formulatorskem članstvu Šepetalke koži.

Vsebina po modulih - posnetki

1. MODUL: Uvod

2. MODUL: Vse o emulzijah

 • 1. OSNOVE EMULZIJ
 • Kaj je emulzija?
 • Tipi emulzij
 • Vloga emulgatorja
 • 2. SESTAVINE V EMULZIJAH
 • Sestavine glede na faze
 • a) osnovne sestavine
 • b) emulgatorji
 • c) vlažilne sestavine
 • d) aktivne sestavine
 • e) konzervansi in antioksidanti

3. MODUL: Formuliranje in izdelovanje krem

4. MODUL: Zaključek in darilo

BONUS VIDEO 1: Pripomočki

BONUS VIDEO: Vse o pH-ju


Košarica

Zapri