Pridruži se mi na popotovanju do lepe kože, prejmi e-priročnik "Spoznaj svojo kožo" in zasij v vsej svoji lepoti!
Pridruži se mi

Spletni tečaj: Anti-age kozmetika

Tip delavnice:

Preko spleta

Izvajajo:

dr. Olja Bregar, kozmetični kemik, dipl. mikrobiologinja in dr. molekularne genetike

Cena: 110,00 €

Anti-age kozmetika je kozmetika, ki vsebuje le najboljše kozmecevtike (aktivne kozmetične učinkovine), ki se tarčno spopadajo z različno anti-age problematiko: gubice, uvela in dehidrirana koža, ohlapnost in izguba tonusa, starostne pege in druge hiperpigmentacije.

Anti-age problematike se bomo lotile celostno, poglobile se bomo v notranje in zunanje staranje ter se pogovorile tako o preventivi kot kurativi. Spoprijateljile se bomo s številnimi anti-age kozmecevtiki, ki imajo vsi narejene in vivo študije ter jih vključile v naše izdelke. 

Poskrbele bomo za ultimativno pomlajevanje naše kože: vlago in prožnost kože, preprečevale in osvetljevale starostne madeže in gladile ter odpravljale gubice ter blažile rdečico in vneto kožo.

Izdelale si bomo kar 6 izdelkov, ki jih bomo vključile v našo rutino nege kože in ji tako ponudile linijo izdelkov, ki je prilagojena tako prvim znakom staranja, kot tudi zreli koži.

Pridruži se in pomladi svojo kožo! ♥

 

Facebook live: Zrela koža, anti-age nega in pomlajevalna kozmetika

Vsebina po modulih:

1. Modul: Staranje kože
2. Modul: Pregled kozmecevtikov in ostalih uporabljenih sestavin
3. Modul: Izdelava kozmetičnih izdelkov – pregled in komentar formulacije ter prikaz izdelave z vsemi triki in navodili

Več v zavihku Podroben program ...

Potrebno predznanje:
Nujno poznavanje postopka izdelovanja emulzij. Vse potrebno znanje pridobiš na spletnem tečaju izdelave naravnih krem.

Darila:

 • BONUS #1: webinar Staranje in anti-age nega (v vrednosti 40€)
 • BONUS #2: webinar Osnove delovanja kože (v vrednosti 35€)
 • BONUS #3: webinar Poletne poškodbe kože (v vrednosti 25€)
 • BONUS #4: Q&A s povezanimi tematikami (neprecenljivo)
 • Koda za 15% popust na nakup v največji slovenski spletni trgovini s sestavinami za izdelavo domače kozmetike

Ali veš...?
...da lahko ta tečaj v sklopu spletnega formulatorskega članstva Formulatorski pospeševalnik prejmeš brezplačno? Članstvo je bližnjica do tvojega uspeha, saj z njim dosežeš cilj hitreje in bolj lahkotno. V njem te čaka konstantna podpora in odgovori na vsa tvoja vprašanja, motivacija in pripadnost družini istomislečih. Nadgradi znanje, izboljšaj izdelke in daj koži točno tisto, kar potrebuje. ♥

Anti-age kozmetika

Delavnica je idealna zate, če:

 • si želiš izvedeti, kako se staramo in kateri vsi dejavniki vplivajo na staranje;
 • si želiš izvedeti, kako se postarati "na zdrav način" in se želiš starati graciozno;
 • si želiš bolj gladke kože z manj vidnimi gubicami;
 • si želiš bolj mladostno kožo z bolj poenotenim tenom;
 • želiš spoznati kozmecevtike, ki jih uporabljamo v anti-age izdelkih;
 • te zanimajo sestavine z in vitro ter in vivo dokazanim delovanjem;
 • želiš prenoviti in pomladiti svojo kožo.

 

Anti-age kozmetika

Z nakupom spletnega tečaja prejmeš:

 • Strokovno predavanje s področja staranja kože
 • Obsežen pregled vseh uporabljenih sestavin s poudarkom na kozmecevtikih z in vivo študijami
 • 6 učinkovitih, visoko aktivnih kozmetičnih formulacij
 • Teoretični pregled formulacij in prikaz izdelave vseh 6 izdelkov
 • BONUS #1: webinar Staranje in anti-age nega (v vrednosti 40€)
 • BONUS #2: webinar Osnove delovanja kože (v vrednosti 35€)
 • BONUS #3: webinar Poletne poškodbe kože (v vrednosti 25€)
 • BONUS #4: Q&A s povezanimi tematikami (neprecenljivo)
 • Kupon za 15% popust pri nakupu sestavin pri največji slovenski spletni trgovini z naravnimi sestavinami
 • enoletni dostop do spletne učilnice (z možnostjo plačljivega podaljšanja).

 

Razvajam te z recepturami:

 • Vitaminska esenca: Bogat izdelek, ki zagotavlja, da tvoja koža dobi kar 3 različne vitamine, s čimer bo osvežena, posvetljena in bolj gladka.
 • Krema za okoli oči proti "račjim tačkam" in podočnjakom: Aktivne učinkovine zmanjšajo videz podočnjakov in zabuhlost ter zmanjšujejo mikrokontrakcije mišic na smejalnem področju okoli oči (gubice se zgladijo).
 • Hialuronski vlažilni serum s polžjo slino: Deluje močno anti-age, saj vsebuje kar 3 hialuronske kisline za izdatno vlaženje na vseh globinah kože ter EasyLiance, ki omogoči takojšen lifting efekt.
 • Dnevna antioksidativna krema: Je bogata s potentnimi antioksidanti, ki bodo tvojo kožo ščitili pred dnevnim stresom in polutanti.
 • Nočna krema s peptidi: Peptidi poskrbijo za spodbujanje sinteze kolagena ter posledično gladijo videz gubic. Kremi je dodano tudi olje šipkovih semen in 2 različna anti-age botatnična izvlečka.
 • Oleo koncentrat: Intenzivni koncentrat uporabiš kot zadnji korak v naši rutini kože. Oleogel vsebuje rastlinska olja, ki delujejo anti-age ter dodatno še 3 super anti-age sestavine: bakuchiol, q10 ter vitamin F Forte. Prava anti-age bomba. ♥

Želiš še več?

Potrebno predznanje

Za nemoteno delo na delavnici Anti-age je potrebno predznanje o izdelavi krem (emulzij). Če postopka izdelave emulzij še ne poznaš, se nam pridruži na začetni delavnici izdelave krem v živo ali na spletnemu tečaju izdelave krem. Tam izveš vso osnovno teorijo o izdelovanju emulzij ter spoznaš postopek izdelave.

Ker je postopek izdelave krem nekoliko zahtevnejši kot je postopek izdelave drugih kozmetičnih izdelkov (npr. mazil, balzamov za ustnice, masel za telo ipd), svetujem vsaj nekaj začetniških izkušenj iz izdelovanja kozmetičnih izdelkov. Priporočam tudi vsaj osnovno poznavanje sestavin, ki jih uporabljamo pri izdelovanju naravne kozmetike.

Nadgrajevanje znanja

Če si želiš še več, lahko svoje znanje nadgradiš s številnimi drugimi delavnicami, na katerih lahko svoje znanje še poglobiš. Priporočam ti delavnici Prestižni izdelki Immortelle (kozmetika iz laškega smilja) in Pomlajevanje kože s kislinami (spletni tečaj ustvarjanja s hidroksi kislinami). Veliko zanimive anti-age vsebine (fotostaranje, hiperpigmentacije, kreme z zaščitnim faktorjem) najdeš tudi med našimi webinarji.

Če si želiš v formuliranje naravne kozmetike "zagristi" bolj resno in poglobljeno (zaradi svojega navdušenja po naprednem znanju ali pa želje po poslu v tej smeri), se nam lahko pridružiš na celoletnem programu Masterclass: Formuliranje naravne obrazne kozmetike ali hibridni delavnici (splet + v živo) Formuliranje prestižnih serumov, če te zanimajo zgolj visokoučinkoviti izdelki z veliko aktivnih sestavin in kozmecevtikov.

Veliko zanimivih formulacij lahko najdeš tudi med našimi mesečnimi recepturami

Vabljen/a v spletno članstvo Formulatorski pospeševalnik

V mojem spletnem formulatorskem članstvu te čaka konstantna podpora, odgovori na vsa tvoja vprašanja, motivacija za ustvarjanje, predvsem pa bližnjica do tvojega cilja, ki ga dosežeš hitreje in bolj lahkotno. V sklopu članstva ti omogočim tudi brezplačen dostop do naših vsebin (spletni tečaji, webinarji, mesečne recepture in individualno svetovanje), ki si jih v vsakem članskem obdobju izbiraš po svoji želji in preferencah. Za nadgradnjo znanja, še boljše izdelke in zadovoljno kožo. ♥

Prednosti spletnih tečajev

Ker prihajate z vseh koncev Slovenije, je pri delavnicah v živo težko ujeti termin, ki bi ustrezal vsem. Pri spletnih tečajih niste vezani na lokacijo in termin, ravno tako nimate dodatnih stroškov in izgube časa z vožnjo. Do tečaja na platformi imate konstanten dostop, skozi program lahko napredujete v svojem lastnem tempu, video posnetke predavanj in ustvarjanja izdelkov pa si lahko ogledate večkrat in vam tako zares nič ne uide. Učite se lahko v udobju lastnega doma, hkrati pa so spletni tečaji obsežnejši kot bi bile delavnice v živo, saj nismo časovno omejeni.

Spletna izobraževanja so časovno omejena

Dostop do spletne učilnice prejmeš za 12 mesecev. Znotraj tega časovnega okvira si lahko posnetke pogledaš kadarkoli in kolikokrat želiš, ravno tako imaš na voljo podporo za vsa vprašanja. Vse pisno gradivo (skripta, PowerPoint predstavitve, formulacije) si lahko preneseš na računalnik/pametni telefon in ti tako ostane za vedno. V primeru, da želiš tudi do video posnetkov predavanj daljši dostop, imaš možnost zakupa podaljšanja dostopa za 1 leto. V to ceno so zajete tudi vse morebitne nadgradnje in razširitve programa (vsebine, posnetke, gradivo), če do njih pride. Ker je platforma za nas plačljiva na mesečni bazi, žal neomejenega dostopa do vsebin ne moremo ponuditi, lahko pa dostop podaljšaš za simbolno ceno.

Olja Reven

Sem dr. Olja Bregar, kozmetični kemik in formulator, diplomirana mikrobiologinja in dr. molekularne genetike. V svoji karieri sem bila skoraj desetletje zaposlena v vodilnem farmacevtskem podjetju.

Z razvojem formulacij in z izdelavo kozmetičnih izdelkov se ukvarjam že več kot 5 let, svoje znanje pa konstantno nadgrajujem. Tako sem edina v Sloveniji, ki nosi naziv kozmetičnega kemika, ki sem ga pridobila na diplomskem programu Institute of Personal Care Science.

Redno se udeležujem mednarodnih izobraževanj ter obiskujem mednarodne kozmetične sejme in razstave. Le skozi konstantno pridobivanje in širjenje znanja lahko ponudim najbolj kakovostno razumevanje kože, sestavin in kozmetičnega izdelka.

VSEBINA SPLETNEGA TEČAJA "Anti-age kozmetika˝

1. Modul: Staranje kože

 • Notranje staranje
 • Ekstrinzično staranje
 • Povzročitelji ekstrinzičnega staranja
 • Značilnosti starejše kože
 • Upočasnitev staranja kože

2. Modul: Pregled uporabljenih sestavin

 • Funkcionalne sestavine: emulgatorji, konzervansi, vlažilci, antioksidanti, emolienti, reološki modifikatorji vode
 • Aktivni kozmecevtiki: pregled kar 20 kozmecevtikov

3. Modul: Izdelava kozmetičnih izdelkov – pregled in komentar formulacije ter prikaz izdelave z vsemi triki in navodili:

 • Vitaminska esenca: Esenca je bogat izdelek, ki zagotavlja, da tvoja koža dobi kar 3 različne hidrofilne vitamine (C, B3 in B5). Kožo bo osvežila, jo posvetlila, zgladila teksturo in omogočila svež, mladosten videz.
 • Krema za okoli oči proti "račjim tačkam" in podočnjakom: Krema za predel okoli oči je zasnovana predvsem za 2 problematiki: podočnjaki in mimične gubice okrog oči, ki jim rečemo "račje tačke". Aktivne učinkovine zmanjšajo videz vijoličnih podočnjakov in zabuhlost ter zmanjšujejo mikrokontrakcije mišic na smejalnem področju okoli oči ter tako omogočijo, da se videz gubic zgladi.
 • Hialuronski vlažilni serum s polžjo slino: Serum deluje močno anti age, saj ima kar 3 hialuronske kisline, ki poskrbijo za globoko, srednje globoko in površinsko vlažnost kože. Vsebuje tudi polžjo slino, ki kožo nabrekne ter tako zgladi manjše gubice. Za tisti končni anti age efekt pa je dodan tudi Easyliance, ki na koži tvori film in jo tako »zategne«.
 • Dnevna antioksidativna krema: Dnevna antioksidativna krema je polna močnih antioksidantov, ki bodo tvojo kožo ščitili pred dnevnim stresom. Prav tako je dodana tudi kombinacija sestavin proti staranju kože, ki nastane zaradi izpostavljanja UV žarkom ter posledicami onesnaženega okolja.
 • Nočna krema s peptidi: Nočna krema ima super regenerativne lastnosti. Vsebuje peptide, ki poskrbijo za spodbujanje sinteze kolagena ter posledično gladijo videz gubic. Dodano ji je tudi olje šipkovih semen in 2 različna anti-age botatnična ekstraktat. Sama krema je oblikovana, da deluje negovalno in ne pušča mastnega občutka na koži.
 • Oleo koncentrat: Intenzivni koncentrat uporabiš kot zadnji korak v naši rutini kože. V kolikor imaš suho kožo, ga lahko uporabljaš tako zjutraj kot zvečer, za mastnokožke pa zna biti uporaba v večerni negi bolj primerna. Oleogel vsebuje rastlinska olja, ki delujejo anti-age ter dodatno še 3 super anti-age sestavine: bakuchiol, q10 ter vitamin F Forte. Prava anti-age bomba. ♥


Košarica

Zapri