Pridruži se mi na popotovanju do lepe kože, prejmi e-priročnik "Spoznaj svojo kožo" in zasij v vsej svoji lepoti!
Pridruži se mi

Spletni tečaj: Prestižni izdelki Immortelle

Tip delavnice:

Preko spleta

Izvajajo:

Inka P. Gerkšič, dermaestetik, mediestetik in mednarodno certificirana aromaterapevtka

Cena: 110,00 €

Kozmetika iz smilja ti ponuja vse, kar tvoja koža potrebuje!

Laški smilj ima izredno dobre regenerativne sposobnosti, odličen je v boju proti gubicam, saj spodbuja nastanek kolagena in je zato ena najboljših anti-age sestavin. Krči žile in tkivo, odpravlja razširjene vene in popokane kapilare, učinkovit je pri razstrupljanju in se uporablja pri masažah za limfno drenažo. Deluje močno protivnetno in je učinkovit pri blaženju kožnih stanj in bolezni, kot so luskavica, rozacea, dermatitis, alergije in problematična aknasta koža. Ker odlično obnavlja kožo, je nepogrešljiv pri negi opeklin, po operacijah blaži brazgotine, zmanjšuje videz podplutb, celi rane in odrgnine, zmanjšuje videz strij, hkrati pa preprečuje vnetje kožnih poškodb.

Če velja sivka za kraljico eteričnih olj, potem je smilj zagotovo kralj! Ali je sploh kaj, česar smilj ne zmore? ;)

Vsi izdelki, ki se jih naučiš izdelovati na smiljevi delavnici, so namenjeni (zgodnji ali zreli) anti-age negi, regeneraciji kože in negi težavne kože. V naših izdelkih bomo uporabili tako macerat, hidrolat kot tudi eterično olje smilja, hkrati pa dodajali tudi najboljše aktivne sestavine, ki bodo še podprle delovanje in tako ustvarile čudovite izdelke za nego in regeneracijo kože.

V tečaju podrobneje spoznaš vse smiljeve izvlečke in razlike med njimi. Ne, absolutno za ustvarjanje izdelkov in delovanje na koži ni vseeno katerega uporabiš, saj je njihova sestava povsem različna. Poleg tega pa te na tečaju čaka kar 15 različnih receptur za ustvarjanje s smiljevimi izvlečki - vse od anti-age izdelkov, pa do terapevtskih mešanic za različne izzive.

Glede na to, da je tudi zanimanja za gojenje laškega smilja vedno več, sem vključila še dodatno poglavje o vzgoji in pogojih, ki so rastlini ljube. Dejstvo je namreč, da moramo razumeti, da sestava izvlečkov ne bo enaka ali je smilj gojen nekje na celini v Sloveniji ali pa ga najdemo divjerastočega nekje na balkanskih otokih.

Facebook live: Skrivnosti čudežnega smilja in prestižni izdelki Immortrelle

Vsebina po modulih:

 1. 1. Modul: O laškem smilju
 2. 2. Modul: Okoljski dejavniki rasti in razvoja
 3. 3. Modul: Nabiranje smilja za izdelovanje izvlečkov
 4. 4. Modul: Učinkovanje in uporaba laškega smilja
 5. 5. Modul: Eterično olje
 6. 6. Modul: Hidrolat
 7. 7. Modul: Macerat
 8. 8. Modul: Ostale oblike uporabe
 9. 9. Modul: Recepture za ustvarjanje

Več v zavihku Podroben program ...

Potrebno predznanje:
Nujno je poznavanje postopka izdelovanja emulzij (spletni tečaj: Izdelava naravnih krem).

Darila:

 • BONUS #1: webinar ABC zapisovanja kozmetičnih receptur (vrednost 50€)
 • BONUS #2: webinar Osnove delovanja kože (vrednost 35€)
 • BONUS #3: številni Q&A posnetki na obravnavano tematiko (neprecenljivo)
 • Koda za 15% popust na nakup v največji slovenski spletni trgovini s sestavinami za izdelavo domače kozmetike.

Nekaj malega o smilju in njegovem delovanju si lahko prebereš v mojem blogu o uporabi smilja v kozmetiki.

Ali veš...?
...da lahko ta tečaj v sklopu spletnega formulatorskega članstva Formulatorski pospeševalnik prejmeš brezplačno? Članstvo je bližnjica do tvojega uspeha, saj z njim dosežeš cilj hitreje in bolj lahkotno. V njem te čaka konstantna podpora in odgovori na vsa tvoja vprašanja, motivacija in pripadnost družini istomislečih. Nadgradi znanje, izboljšaj izdelke in daj koži točno tisto, kar potrebuje. ♥

Spletni tečaj: Prestižni izdelki Immortelle

Tečaj je idealen zate, če:

 • si želiš spoznati smilj in njegovo delovanje (sestava, učinkovine, lastnosti,…);
 • obožuješ smilj in si želiš iz njega izdelati kozmetične in terapevtske izdelke;
 • si želiš izvedeti več o vzgoji smilja in idealnih pogojih zanjo;
 • želiš izdelati kakovosten smiljev macerat in ga kar najbolje uporabiti v svojih izdelkih;
 • si želiš spoznati smiljev hidrolat, njegovo učinkovanje in možnosti uporabe;
 • si želiš spoznati smiljevo eterično olje, njegovo učinkovanje in možnosti uporabe;
 • želiš izvedeti kakšni so še ostali načini uporabe smilja (tinktura, poparek, kulinarika,…);
 • te zanima kje vse tiči smiljeva moč.
Spletni tečaj: Prestižni izdelki Immortelle

Razvajam te z recepturami:

 • immortelle prestižna krema za obraz s hialuronsko kislino in oljem granatnega jabolka;
 • immortelle obnovitveni losion za telo z oljem rakitovca in vitaminom F;
 • immortelle anti-age krema za roke z oljem šipkovih plodov in izvlečkom lanenih semen;
 • regenerativno smiljevo mazilo s sivko, čajevcem in bisabololom;
 • immortelle tonik za sijočo kožo: 3 recepture glede na tip kože;
 • prestižna negovalna olja za obraz in dekolte: 4 recepture glede na tip kože;
 • individualno prilagojeni terapevtski pripravek: 4 recepture za brazgotine in hematome, popokane kapilare, vnete vene in krčne žile, ekcem in luskavico.

Z nakupom spletnega tečaja prejmeš:

 • video posnetke s predavanji, ki ti podajo obsežno teorijo;
 • obsežno PFD skripto s teorijo in formulacijami;
 • PDF PowerPoint predstavitev s predavanj;
 • 15 krasnih formulacij izdelkov z laškim smiljem;
 • BONUS #1: webinar ABC zapisovanja kozmetičnih receptur (vrednost 50 €);
 • BONUS #2: webinar Osnove delovanja kože (vrednost 35€);
 • BONUS #3: številni Q&A posnetki na obravnavano tematiko (neprecenljivo);
 • Koda za 15% popust na nakup v največji slovenski spletni trgovini s sestavinami za izdelavo domače kozmetike;
 • enoletni dostop do spletne učilnice (z možnostjo plačljivega podaljšanja).

Želiš še več?

Če te zanima tematika pomlajevanja kože, ti toplo priporočam obisk spletnega tečaja Pomlajevanje kože s kislinami. Redkokatera sestavina v kozmetičnih izdelkih ima namreč tako intenzivno in široko delovanje, kot jih imajo hidroksi kisline. Predstavljajo ene glavnih in najbolj učinkovitih anti-age tretmajev. Vplivajo na luščenje odmrlih celic, ter tako razkrivajo gladko, zdravo, mladostno kožo, ki je bolj sveža in sijoča. Odpravljajo hiperpigmentacije, svetlijo melazme, kožne madeže in starostne ter sončne pege. Prav tako določene kisline vplivajo na spodbujanje sinteze kolagena in tako gladijo manjše gubice ter povzročijo lifting obraza.

Če si želiš v formuliranje naravne kozmetike "zagristi" bolj resno in poglobljeno (zaradi svojega navdušenja po naprednem znanju ali pa želje po poslu v tej smeri), se nam lahko pridružiš na celoletnem programu Masterclass: Formuliranje naravne obrazne kozmetike ali hibridni delavnici (splet + v živo) iz formuliranja prestižnih serumov, če te zanimajo zgolj visokoučinkoviti izdelki z veliko aktivnih sestavin in kozmecevtikov.

Vabljen/a v spletno članstvo Formulatorski pospeševalnik

V mojem spletnem formulatorskem članstvu te čaka konstantna podpora, odgovori na vsa tvoja vprašanja, motivacija za ustvarjanje, predvsem pa bližnjica do tvojega cilja, ki ga dosežeš hitreje in bolj lahkotno. V sklopu članstva ti omogočim tudi brezplačen dostop do naših vsebin (spletni tečaji, webinarji, mesečne recepture in individualno svetovanje), ki si jih v vsakem članskem obdobju izbiraš po svoji želji in preferencah. Za nadgradnjo znanja, še boljše izdelke in zadovoljno kožo. ♥

Prednosti spletnih tečajev

Ker prihajate z vseh koncev Slovenije, je pri delavnicah v živo težko ujeti termin, ki bi ustrezal vsem. Pri spletnih tečajih niste vezani na lokacijo in termin, ravno tako nimate dodatnih stroškov in izgube časa z vožnjo. Do tečaja na platformi imate konstanten dostop, skozi program lahko napredujete v svojem lastnem tempu, video posnetke predavanj in ustvarjanja izdelkov pa si lahko ogledate večkrat in vam tako zares nič ne uide. Učite se lahko v udobju lastnega doma, hkrati pa so spletni tečaji obsežnejši kot bi bile delavnice v živo, saj nismo časovno omejeni.

Spletna izobraževanja so časovno omejena

Dostop do spletne učilnice prejmeš za 12 mesecev. Znotraj tega časovnega okvira si lahko posnetke pogledaš kadarkoli in kolikokrat želiš, ravno tako imaš na voljo podporo za vsa vprašanja. Vse pisno gradivo (skripta, PowerPoint predstavitve, formulacije) si lahko preneseš na računalnik/pametni telefon in ti tako ostane za vedno. V primeru, da želiš tudi do video posnetkov predavanj daljši dostop, imaš možnost zakupa podaljšanja dostopa za 1 leto. V to ceno so zajete tudi vse morebitne nadgradnje in razširitve programa (vsebine, posnetke, gradivo), če do njih pride. Ker je platforma za nas plačljiva na mesečni bazi, žal neomejenega dostopa do vsebin ne moremo ponuditi, lahko pa dostop podaljšaš za simbolno ceno.

 

Inka

O predavateljici

Inka P. Gerkšič je dermaestetk in mediestetk ter mednarodno certificirana aromaterapevtka. Svoja izobraževanja je opravila na svetovno znanih formulatorskih in aromaterapevtskih šolah, seminarjih in konferencah.

V zadnjih letih se zelo poglablja v skrivnostno delovanje naše kože, saj je skozi delo ugotovila, da je to nujna osnova za dobre in smiselno formulirane izdelke. Izobrazila se je iz dermatologije, patologije kože in pridobila naziv dermadiagnostik, saj opravlja tudi specializirane poglobljene dermadiagnostične preglede z napravo Cortex DermaLab.

Svoje znanje o formuliranju in izdelovanju naravne kozmetike ter aromaterapevtskih pripravkov ti podaja preko delavnic v živo, v zadnjem času pa tudi v obliki spletnih izobraževanj; katera so trenutno na voljo si lahko ogledaš pod aktualnimi delavnicami. Vsak mesec izdaja novo napredno visokoučinkovito formulacijo v rubriki Mesečne recepture. V primeru, da potrebuješ redno podporo, saj se ti pri formuliranju, ustvarjanju in raziskovanju porajajo vprašanja, pa ti pomaga v spletnem formulatorskem članstvu Formulatorski pospeševalnik.

Ekipa Naravnega kotička ponuja tudi storitve za podjetja; vse od svetovanja, izobraževanja kadra, pa do formuliranja izdelkov za naročnike in izvedbe teambuildingov.

VSEBINA TEČAJA "Prestižni izdelki Immortelle"

Smilj je že kar nekaj let izredno popularna sestavina tako v kozmetičnih, kot tudi (aroma)terapevtskih in farmacevtskih izdelkih, zato podajam znanje, s katerim si jih lahko ustvariš sam/a!

1. Uvod

Predstavitev strukture spletnega tečaja

 • Pozdrav in predstavitev predavateljice
 • Podroben pregled tečaja in kako si sledijo posnetki
 • Kaj moraš vedeti o spletnem tečaju in darilih

2. O laškem smilju

Osnovne informacije o rastlini, nahajališčih, izvlečkih.

3. Okoljski dejavniki rasti in razvoja smilja

 • Zemlja/prst
 • Temperatura zraka
 • Vlažnost tal
 • Sončna svetloba

4. Nabiranje smilja za izdelovanje izvlečkov

 • Zakonodajne omejitve glede nabiranja
 • Kdaj in kako nabiramo smilj?

5. Učinkovanje in uporaba laškega smilja

 • Delovanje na telo
 • Delovanje na kožo
 • Delovanje na psiho in čustva
 • Delovanje na zdravje in splošno počutje

6. Eterično olje

Kako ga pridobivamo, kdaj žanjemo rastlino za najboljši donos, koliko hlapnih spojin vsebuje rastlinski material in pregled kemijske sestave.

 • Za vse, ki želite destilirati sami
 • Uporaba smiljevega eteričnega olja

7. Hidrolat

Kako ga pridobivamo, kaj vsebuje (kemijska sestava) in kako deluje.

 • Uporaba smiljevega hidrolata
  • nega kože
  • terapevtska uporaba
  • ostala uporaba

8.Macerat

Kako se macerat razlikuje od ostalih smiljevih izvlečkov in kaj vsebuje.

 • Postopek izdelave smiljevega macerata
  • hladni postopek
  • topli postopek
 • Uporaba smiljevega macerata

9. Ostale oblike uporabe

 • Tinktura
  • postopek izdelave
  • uporaba
 • Poprek s postopkom izdelave
 • Kulinarika

10. Recepture za ustvarjanje

 

BONUS WEBINAR: ABC zapisovanja kozmetičnih receptur

Vsebina webinarja:

 1. 1. MODUL: Merjenje sestavin
 2. 2. MODUL: Masa vs. volumen
 3. 3. MODUL: Razumevanje procentov
 4. 4. MODUL: Popravljanje formulacij, ki niso pravilno zapisane
 5. 5. MODUL: Preračunavanje formulacij

Podroben program webinarja lahko najdeš tu (<klik).

 

 Košarica

Zapri