Če ste pretežno ženski kolektiv, bo ustvarjalna delavnica kot nalašč za vas!

Umaknite svoje zaposlene iz vsakodnevnega delovnega okolja in jim omogočite, da se spoznajo in povežejo na popolnoma drugi ravni. Z delavnico bomo spodbudili neformalno druženje in medsebojno spoznavanje ter poskrbeli, da se bodo vaši zaposleni v manjših skupinah lotili novih izzivov in tako okrepili timski duh.
Delavnica je lahko namenjena team buildingu, izdelovanju prazničnih daril za vaše poslovne partnerje ali pa izobraževanju zaposlenih, ki je lahko usmerjeno v nadgradnjo obstoječih znanj (wellness, zdravstvo, kozmetični saloni, maserji,…) ali pa je zgolj darilo za dobro delo, ki ga opravljajo.

Ponujamo vam

Posebna ponudba prilagojena podjetjem
Team building 

Za uigranost vaše ekipe,

boljše odnose in

kvalitetno preživet skupni čas.

Poslovna darila 

Če želite vašim poslovnim partnerjem podariti nekaj drugačnega in osebnega lahko pod našim vodstvom izdela praznična darila kar vaš kolektiv.

Izobraževanje zaposlenih
 
Izobraževanje

Izobraževanja o aromaterapiji in

izdelovanju naravne kozmetike

po vaši meri.

Zaupali so nam

Ponudbo bomo vedno prilagodili vašim željam in potrebam zaposlenih. V vsakem primeru nas čaka kar nekaj uric zabave, povezovanja in nabiranja novega uporabnega znanja, hkrati pa obilico dišečih in ustvarjalnih trenutkov 🙂 Pridružite se nam!

Pošljite povpraševanje

Sporocite vase zelje…

Vaše ime in podjetje (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Zadeva

Vaše sporočilo

Želite prejemati promocijska sporočila? DaNe

* Vaše elektronske naslove se uporablja izključno za odgovor na vaša vprašanja. Elektronskim naslovom ne pošiljamo promocijske pošte, razen v primeru, da to želite!