Pridruži se mi na popotovanju do lepe kože, prejmi e-priročnik "Spoznaj svojo kožo" in zasij v vsej svoji lepoti!
Pridruži se mi

Ponudba za podjetja

Če ste pretežno ženski kolektiv, bo ustvarjalna delavnica kot nalašč za vas!

Umaknite svoje zaposlene iz vsakodnevnega delovnega okolja in jim omogočite, da se spoznajo in povežejo na popolnoma drugi ravni. Z delavnico bomo spodbudili neformalno druženje in medsebojno spoznavanje ter poskrbeli, da se bodo vaši zaposleni v manjših skupinah lotili novih izzivov in tako okrepili timski duh.

Delavnica je lahko namenjena team buildingu, izdelovanju prazničnih daril za vaše poslovne partnerje ali pa izobraževanju zaposlenih, ki je lahko usmerjeno v nadgradnjo obstoječih znanj (wellness, zdravstvo, kozmetični saloni, maserji,…) ali pa je zgolj darilo za dobro delo, ki ga opravljajo.

Ponudba za podjetja

Posebna ponudba prilagojena podjetjem

  • Mentorstvo
    Svetovanje, formuliranje izdelkov in pomoč pri poslovnem načrtu za posameznike, ki želijo s svojo blagovno znamko kozmetike vstopiti na trg.
  • Team building
    Za uigranost vaše ekipe, boljše odnose in kvalitetno preživet skupni čas. V predprazničnem času tudi izdelovanje novoletnih daril.
  • Izobraževanje
    Izobraževanje vodstva in zaposlenih iz področij, ki jih nudimo (formuliranje, aromaterapija).

Zaupali so nam...

 

Ponudbo bomo vedno prilagodili vašim željam in potrebam zaposlenih. V vsakem primeru nas čaka kar nekaj uric zabave, povezovanja in nabiranja novega uporabnega znanja, hkrati pa obilico dišečih in ustvarjalnih trenutkov 🙂 Pridružite se nam!

Pošljite povpraševanje

Prosimo, potrdite, da se strinjate z obdelavo vaših podatkov ter, da ste prebrali in razumeli našo politiko zasebnosti.

Košarica

Zapri