Pridruži se mi na popotovanju do lepe kože, prejmi e-priročnik "Spoznaj svojo kožo" in zasij v vsej svoji lepoti!
Pridruži se mi

Pričevanja

Katja
Z eno besedo lahko rečem samo...čudovite ste. Vsaki vas priporočam naprej. Z navdušenjem vas spremljam na vsakem webinarju. Imam poplnoma vse recepture in webinarje. Se že veselim jeseni in vaših novih znanj in izjemnih predavanj ... komaj čakam. Končno sem lahko Inko na delavnici serumov spoznala tudi v živo. Pošiljam vam velik objem in vam želim čarobno poletje.
Katja
Tanja

Jaz sem naravnost navdušena nad Naravnim kotičkom. Do sedaj so mi bile všeč vse recepture, ki sem jih kupila in tudi naredila izdelke, pa ne samo meni, tudi tistim, ki sem jim izdelke podarila (no Marmelade in Balzama za lase še nisem preizkusila, ker še nimam vseh sestavin). Tudi vsa spletna izobraževanja so bila oz. so odlična, strokovna, veliko sem se že naučila. Meni sicer zaradi narave mojega dela odgovarjajo spletna izobraževanja. Želela bi si spletni Nadaljevalni tečaj izdelave krem, sigurno pa ob priliki zakupim Destilacija in hidrolati, pa izdelki iz smilja, pa najbrž še kaj. Hvala vam za vse, kot sem že  povedala odlične ste.

Tanja
Damjana

Nikar ne hodite na Inkine delavnice! Prideš enkrat in si zasvojen! 😉 Povsem te prevzamejo. Poleg vsega znanja, ki ga Inka deli tudi po delavnicah, ima tisto prijetno energijo, ko ne moreš vprašati nič preveč in nič narobe. Energijo, ko nas na eni delavnici združi toliko različnih karakterjev kolikor je udeleženk in ustvari prijetno vzdušje. Energijo, ki v tebi zbudi žilico radovednosti in kreativnosti. Če si v dvomih, če bi rad poizkusil kaj novega ali če si enostavno kaj pozabil, že je tu pomoč preko maila. Hitro, strokovno, prijazno. Še bom prišla, še ji bom pisala.

Damjana
Vesna

Ko sem prvič stopila skozi vrata Naravnega kotička, me je pričakal prijazen nasmeh in topel »dober dan«. Že ime Naravni kotiček je toplo, prijazno … in ne more biti drugače, kot da se za imenom skriva topla, srčna, prijazna oseba. Priznati moram, da sem poslušalka z malo potrpljenja za poslušanje praznega besedičenja. Inkine besede sem požirala in shranjevala. Polna znanja, polna življenja, polna modrosti s katerimi si človek lahko naredi življenje lepše, bolj dišeče, bolj prijazno. S prve delavnice sem odšla do ušes nasmejana in prepričana, da bom vrata Naravnega kotička odpirala še naprej.

Vesna
Sara

Bila sem že na veliko delavnicah pri različnih ponudnikih. Inkine so mi daleč najljubše, saj so sistematične, celostne in strokovne. Vedno brez nepotrebnega balasta in izgubljanja časa z nepomembnimi stvarmi. Vzdušje je sproščeno in prijetno, izdelki pa vedno navdušijo! 🙂

Sara


Košarica

Zapri