Kako se prijavite in kako veste, da smo vašo prijavnico prejeli?

Na delavnico se prijavite s klikom na gumb “Dodaj v košarico”. Sledite postopku, kjer izpolnite svoje podatke in oddate naročilo (če želite račun na podjetje, vpišite podatke podjetja v okvirček za opombe, nujno dodajte davčno številko ter pripišite ali ste zavezanec za DDV). V primeru, da je bila prijavnica uspešno oddana, prejmete na mail avtomatsko generirano obvestilo s povzetkom naročila. Če ste mail prejeli, pomeni, da smo tudi mi prejeli vašo prijavo. Če maila ni, tudi mi prijavnice nismo prejeli in se je očitno nekaj zataknilo. V tem primeru poskusite še enkrat in v primeru, da potrditvenega maila ne prejmete, pišite na info@naravni-koticek.si.

Dodatne potrditve o prijavi ne pošiljamo. Obvestimo pa vas v primeru, da so mesta na želeni delavnici že zasedena. V tem primeru vas damo na čakalno vrsto in obvestimo v primeru, če kdo od interesentov udeležbo na delavnici odpove. Če ste torej oddali prijavnico in prejeli potrditveni mail, je vaše mesto rezervirano tudi, če se vam nekaj časa ne javimo.

 

Pošiljanje predračunov in plačilo delavnice

Plačilo delavnice je po predračunu, ki vam ga na mail pošljemo naknadno. Kdaj ga dobite? Zelo odvisno. Predračune navadno pošljemo okrog dva tedna pred delavnico (včasih tudi teden prej ali kasneje). V primeru, da se mesta na delavnici zasedejo že zelo zgodaj, predračune pošljemo že prej, da tako tudi uradno rezervirate svoje mesto.

V primeru, da prijav za delavnico še ni dovolj, da bi delavnico izpeljali (torej termin še ni zagotovljen), predračunov ne pošiljamo v naprej, zato da ni dodatnih računovodskih stroškov z vračanjem zneskov. V primeru, da prijav ni dovolj, vas o tem obvestimo nekaj dni pred delavnico.

 

Potek prijave in obveščanja

– oddate prijavo na delavnico

– prejmete avtomatsko generiran mail s povzetkom prijave: najkasneje nekaj minut po oddaji prijave

– prejmete predračun: navadno cca 2 tedna pred delavnico, lahko tudi prej ali kasneje, zato ne skrbite, če 10 dni pred delavnico predračuna še ni

– prejmete navodila za delavnico: nekaj dni do najkasneje en dan pred delavnico

 

Odpovedi udeležbe na delavnici

Ker imamo veliko težav z odpovedmi udeležbe zadnji trenutek, kar nam povzroči veliko težav in tudi nepotrebne stroške, vas lepo prosimo, da odpoved udeležbe sporočite takoj, ko zanjo veste. Kupnine se vračajo:

– V primeru odpovedi preden je izdan predračun, povrnitev kupnine ni potrebna. Dodatni stroški ne nastanejo.

– V primeru odpovedi po izdaji predračuna, vam povrnemo kupnino z odštetimi administrativnimi stroški, ki znašajo 5 €. V primeru, da predračuna še niste poravnali, se vam izstavi račun za 5 € administrativnih stroškov.

– V primeru odpovedi zadnje dva dneva pred delavnico, vam povrnemo 70% zneska. V primeru, da predračuna še niste poravnali, se vam izstavi račun za 30% zneska delavnice, na katero ste se prijavili.

– V primeru, da neudeležbe na delavnici ne sporočite v naprej, se zadrži celotna kupnina ali izstavi račun s polnim zneskom.