Pridruži se mi na popotovanju do lepe kože, prejmi e-priročnik "Spoznaj svojo kožo" in zasij v vsej svoji lepoti!
Pridruži se mi

Mesečno spletno članstvo Šepetalke koži

Izvajajo:

Inka P. Gerkšič, dermaestetik, mediestetik in mednarodno certificirana aromaterapevtka

Lokacija: zaprta FB skupina
Cena: 25,00 €

Članstvo Šepetalke koži (1 mesec)

Ugotovila sem, da je to, kar potrebuješ, konstantna podpora. Dostopnost za vprašanja, ko se ti pojavijo. Spodbuda, kadar se ti ustavi. Tolažba, kadar gre kaj narobe. In praznovaje, ko ti uspe! ♥

Pridruži se mi v sestrstvu, kjer naša ekipa vsak mesec odgovarja na tvoja vprašanja. Pripravljamo ti zanimive in poučne video vsebine. Skupaj naročamo sestavine iz tujine. Organiziramo spletno tržnico, kjer si izmenjujemo sestavine, embalažo, pripomočke in izdelke, ki jih ustvarimo. Poleg tega pa se tudi zabavamo, se podpiramo, se skupaj veselimo ob posebnih uspehih :)

Članicam pripadajo tudi popusti na nekatere spletne tečaje in vse webinarje. Več o članstvu si lahko prebereš tukaj.

 

Katera opcija članstva je najboljša zame?

 

  • 1 mesec: Če nisi prepričana ali je članstvo prava stvar zate, ti ponujam možnost zakupa za mesec dni. Pokukaj in se prepričaj sama :)
  • 6 mesecev: Ob plačilu za pol leta, prejmeš darilo v obliki mesečne recepture po izbiri (že obstoječe ali katerekoli izmed prihajajočih).
  • VIP članstvo: Vsebuje vse, kar spada v članstvo, poleg tega pa sem ti na voljo še za posvet 1x tedensko na individualnem klicu. Ob vsaj 3-mesečnem zakupu prejmeš še dodatno darilo: celotno vsebino spletnega festivala Vsaka koža = zgodba zase (vrednost v višini 150€).

Košarica

Zapri