Pridruži se mi na popotovanju do lepe kože, prejmi e-priročnik "Spoznaj svojo kožo" in zasij v vsej svoji lepoti!
Pridruži se mi
Aroma Akademija

Pozdravljena na
Aroma Akademiji

Če si želiš poglobljenega znanja s področja aromaterapije in formuliranja naravne kozmetike, je Akademija prava stvar zate. Programi so strokovni, intenzivni in zasnovani tako, da te naučijo samostojnega pisanja naprednih receptur in izdelave, ki je prilagojena specifičnim potrebam posameznika.

Pobrskaj po programih in najdi pravega zase :)

Kako veš ali je Akademija zate?

 • Celostni pristop
  Če si želiš poglobljenega znanja o aromaterapiji ali formuliranju naravne kozmetike in te zanima celostni pristop, je akademija prava odločitev zate.
 • Profesionalna kariera
  Če se želiš ukvarjati z aromaterapijo ali izdelovati kozmetiko profesionalno, ti bo akademija priskrbela vse potrebno znanje, ki ga za to potrebuješ.
 • Samostojno formuliranje
  Če bi želela biti v formuliranju samostojna in ne več slediti že objavljenim receptom, ti bo akademija ponudila to in še veliko več.
 • Vseživljenjsko učenje
  Če so šolanja že dolgo za tabo, vendar ugotavljaš, da si še vedno željna napredka in novega znanja, ti bo akademija ponudila strokovne vsebine.

Kako je videti izobraževanje na akademiji?

 1. Teoretični del
  Poglobljena teorija s celostnim pristopom, ki zajema snov in koncepte, ki jih ne najdeš na internetu ali v poljudni literaturi.
 2. Praktično izdelovanje
  Po vsakem teoretičnem delu sledi formuliranje izdelkov, s katerim utrdiš pridobljeno znanje in ga preneseš v prakso.
 3. Samostojno delo
  V času izvajanja izobraževanja prejmeš naloge, ki od tebe zahtevajo lastno raziskovanje in poglabljanje pridobljenega znanja.
 4. Izpit s potrdilom
  Po uspešno izvedenem izobraževanju sledi preverjanje znanja z zaključno nalogo in podelitvijo potrdil v obliki simbolične diplome.

Spoznaj navdušene kotičkarice in njihove zgodbe o preobrazbi

Nikar ne hodite na Inkine delavnice! Prideš enkrat in si zasvojen! 😉 Povsem te prevzamejo. Poleg vsega znanja, ki ga Inka deli tudi po delavnicah, ima tisto prijetno energijo, ko ne moreš vprašati nič preveč in nič narobe. Energijo, ko nas na eni delavnici združi toliko različnih karakterjev kolikor je udeleženk in ustvari prijetno vzdušje. Energijo, ki v tebi zbudi žilico radovednosti in kreativnosti. Če si v dvomih, če bi rad poizkusil kaj novega ali če si enostavno kaj pozabil, že je tu pomoč preko maila. Hitro, strokovno, prijazno. Še bom prišla, še ji bom pisala.
Damjana
Ko sem prvič stopila skozi vrata Naravnega kotička, me je pričakal prijazen nasmeh in topel »dober dan«. Že ime Naravni kotiček je toplo, prijazno … in ne more biti drugače, kot da se za imenom skriva topla, srčna, prijazna oseba. Priznati moram, da sem poslušalka z malo potrpljenja za poslušanje praznega besedičenja. Inkine besede sem požirala in shranjevala. Polna znanja, polna življenja, polna modrosti s katerimi si človek lahko naredi življenje lepše, bolj dišeče, bolj prijazno. S prve delavnice sem odšla do ušes nasmejana in prepričana, da bom vrata Naravnega kotička odpirala še naprej.
Vesna
Bila sem že na veliko delavnicah pri različnih ponudnikih. Inkine so mi daleč najljubše, saj so sistematične, celostne in strokovne. Vedno brez nepotrebnega balasta in izgubljanja časa z nepomembnimi stvarmi. Vzdušje je sproščeno in prijetno, izdelki pa vedno navdušijo! 🙂
Sara

Košarica

Zapri